​DOCUMENT

OFICIAL: Pensiile vor crește abia de la anul, dar nu se știe exact cu cât / Alte măsuri prin care Guvernul vrea să reducă cheltuielile

de F.B.     HotNews.ro
Luni, 15 februarie 2021, 19:57 Economie | Finanţe & Bănci


Ministerul Finantelor
Foto: Ministerul Finantelor Publice
Punctul de pensie va rămâne în acest an la 1.442 lei, așa cum s-a majorat anul trecut, în septembrie. Asta reiese dintr-un proiect de ordonanță de urgență al Ministerului Finanțelor. În ceea ce privește anul viitor, se are în vedere creșterea cu rata medie anuală a inflației, la care se adaugă cel mult 50% din creșterea reală a câștigului salarial mediu brut realizat. Mai exact, nu se știe exact cu cât va crește și ce înseamnă „cel mult 50%”.

Conform notei de fundamentare, "cuantumul efectiv al majorării și data de acordare urmează a se stabili prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat"

Proiect masuri economice pentru buget

Alte măsuri:
 • Nu se vor acorda vouchere de vacanță pentru bugetari în acest an
 • Dispare sporul de 30% la salariul de bază pentru personalul instituţiilor prefectului implicat în activităţi de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, cu excepţia prefectului şi subprefectului
 • Studenții de până la 26 de ani vor avea un tarif redus cu 50% pe mijloacele de transport local în comun, cu metroul, precum și pentru transportul intern auto, transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a şi transport intern naval. Practic se abrogă prevederile prin care studenții să beneficieze, în tot cursul anului calendaristic, de gratuitate la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a.
 • Se prorogă până la 1 aprilie 2022 aplicarea unei legi prin care personalul feroviar, atât din cadrul instituțiilor publice cât și din cadrul operatorilor economici cu capital majoritar de stat, puteau primi drepturi de natură salarială și de asistență socială.
 • Unitățile sanitare din cadrul ministerelor și instituțiilor cu rețele sanitare proprii din sistemul național de apărare, ordine publică și securitate națională vor putea organiza centre de vaccinare împotriva COVID-19 care funcționează în interiorul acestora sau în unități militare, în condițiile prevăzute în Strategia de vaccinare împotriva COVID-19 în România, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 1031/2020, cu modificările și completările ulterioare. Finanţarea centrelor organizate suplimentar peste numărul aprobat prin Strategia de vaccinare împotriva COVID – 19 în România, se asigură de la bugetul de stat prin bugetele ministerelor și instituțiilor cu rețele sanitare proprii din sistemul național de apărare, ordine publică și securitate națională
 • Pentru personalul ministerelor şi instituţiilor din sistemul naţional de apărare, ordine publică şi securitate naţională trimis în misiune permanentă în străinătate, cheltuielile privind testarea şi, după caz, vaccinarea acestuia pe teritoriul statului unde execută misiunea se vor suporta din bugetele instituţiilor trimiţătoare
 • S-a făcut o clarificare privind numărul de zile de concediu la care personalul de conducere din unitățile de învățământ preuniversitar și din unitățile conexe are dreptul, prin corelarea cu prevederile ce reglementează numărul de zile de concediu acordat personalului de îndrumare, conducere și control din inspectoratele școlare. Practic, noul articol sună așa: "Personalul de conducere, de îndrumare și control din inspectoratele școlare, precum și personalul de conducere din unitățile de învățământ preuniversitar și din unitățile conexe, beneficiază de concediu de odihnă conform Codului Muncii"

Conform Ministerului Finanțelor:

 • Modificările în ceea ce privește pensiile determină o reducere a necesarului de finanțare în anul 2021 de 8,922 miliarde lei, respectiv 0,8% din PIB.
 • Neacordarea voucherelor de vacanță în anul 2021 determină o reducere a deficitului bugetar cu 1,653 miliarde lei, respectiv 0,15% din PIB.
 • Eliminarea sporului de 30% pentru personalul instituţiilor prefectului determină o reducere a necesarului de finanțare în anul 2021 de 23,8 milioane lei.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

7831 vizualizari

 • +4 (20 voturi)    
  kk (Luni, 15 februarie 2021, 19:58)

  cartofiprajiti [utilizator]

  imi este mila de pensionari
  • -1 (21 voturi)    
   in criza sanitara si somaj la privat (Luni, 15 februarie 2021, 21:06)

   Joe1 [utilizator] i-a raspuns lui cartofiprajiti

   ii vezi pe sindicalisti si presa mogulilor urland ca de ce nu se dau mariri de salarii si pensii.

   pentru trebuie ajutate multe domenii din privat care au ramas fara obiectul muncii gen restaurante, turism, aviatie, magazine etc etc.

   dar nu va intereseaza realitatea, voi vreti sa reveniti la putere ca nu stiti sa faceti altceva in afara de furat, nu-i asa?
   • +6 (14 voturi)    
    Uiti un lucru, Pensionarii si-au facut Datoria (Marţi, 16 februarie 2021, 3:01)

    Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui Joe1

    Asa ca nu e loc de negociere aici, adica ii omori pe pensionari ca sa ajuti pe unii care au toata viata inainte. Stiu, discutia e ampla si complicata, dar trebuie sa le dai pensionarilor ce e al lor!
    • +4 (8 voturi)    
     Guvernul este plin de milionari în (Marţi, 16 februarie 2021, 9:41)

     Rescator [utilizator] i-a raspuns lui Fu Leng

     euro,mai la vedere,mai ascunși.Așa că au luat decizia ca pensiile sub 3000 de lei să fie
     majorate la Paștele Cailor,iar cele peste 3000
     de lei la Calendele Grecești.Se va accelera și
     infectatea cu COVID-19 a tuturor pensionarilor
     care au depășit vârsta de 65 ani,acțiune prin
     care vor disparea toate pensiile,problema fiind
     rezolvată definitiv.Vorba babei LAGARDERE:
     *Sunt prea mulți bătrâni și trăiesc prea mult,
     trebuie făcut ceva!*Iată că LT-urile politice
     autohtone au priceput mesajul.
    • 0 (2 voturi)    
     si eu mi-am facut datoria ca salariat (Marţi, 16 februarie 2021, 19:16)

     AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui Fu Leng

     Vreme de 25 de ani. daca in anul 2021 nu mi-am putut desfasura activitatea imi da cineva mai mult decat ajutorul de somaj si imi mareste cineva salariul in 2021 presupunand ca se reia activitatea?
     Pe de alta parte crezi ca dupa o marire de 14% in septembrie urmata de o stagnare acum chiar ii omoara pe pensionari? Pe bune? In plina criza pensionarii primesc cu 14% mai mult si tu spui ca asta ii omoara? In plinca criza mondiala?
   • 0 (6 voturi)    
    Privat (Marţi, 16 februarie 2021, 12:40)

    atc [utilizator] i-a raspuns lui Joe1

    Sa-nteleg de la tine ca privatii sunt tari cand si Statul functioneaza ( nu vorbesc de guvernare liber-usr-ista)? Iar cand e pe nasoale, trebuie sa-i ajute Statul?? Asta da gandire liberala!
  • +11 (19 voturi)    
   Solutii pentru majorarea pensiilor (Luni, 15 februarie 2021, 21:13)

   Cozmin II [utilizator] i-a raspuns lui cartofiprajiti

   Nu le ste rusine ?
   Sectia Speciala nu au desfiintat-o.
   Pensiile nesimtite nu le-au desfiintat, nu le-au impozitat.
   Daca nu stiu de unde sa faca rost de bani :
   - sa desfiinteze sau sa impoziteze cu 90% pensiile speciale, nemeritate si nesimtite
   - sa desfiinteze sau sa suspende finantarea partidelor de la buget
   - sa desfiinteze indemnizatiile falsilor academicieni, de la falsele academii
   - sa desfiinteze indemnizatiile falsilor revolutionari
   - sa desfiinteze finantarea asa-zisei case regale
   - sa desfiinteze Institutul Tapului Levantin
   - sa reduca salariile nesimtite ale parlamentarilor, primarilor, consilierilor, celor de la ASF, ANRE, ANCOM etc
   - sa reduca sumele acordate prin programul PNDL, din care primarii fac cheltuieli inutile, doar pentru a lua comision si a plati clientela politica
   • -11 (11 voturi)    
    solutii pentru "nemarirea pensiilor" (Luni, 15 februarie 2021, 21:57)

    GIGI_CIOC@N [utilizator] i-a raspuns lui Cozmin II

    desfiintarea gunoiului numit pensie publica ce are la baza
    art 228 cod penal-(furtul)
    Art. 290. -darea de mita
    Art. 289. -luarea de mita.
   • +6 (12 voturi)    
    Pensiile trebuie LIMITATE pt Speciali/Esentiali (Luni, 15 februarie 2021, 23:13)

    Kivek [utilizator] i-a raspuns lui Cozmin II

    Specialii primesc pensii nemeritate de la stat, acelea trebuie limitate la maxim 5000 net lunar

    astazi sunt multi care iau de zece ori atat
    • +2 (4 voturi)    
     Nu va imbatati cu apa rece (Marţi, 16 februarie 2021, 8:59)

     dezamagitul [utilizator] i-a raspuns lui Kivek

     Neocomunistii de azi ar vrea sa reduca cheltuielile ,repet numai ar vrea dar nu pot ca exista doar o singura categorie a pensionarilor , nu mai multe care sa salveze tara de la toate crizele economice sau medicale care se succed cu efecte doar asupra oamenilor cinstiti. Prin ne acordarea maririlor legale a pensiilor s-a salvat tara de la naufragiu. Poate ar taia si de la bugetari multiplele avantaje si sporuri de neinchipuit chiar si in comunism ,ce sa mai vorbim de tarile dezvoltate . Dar cine i-ar mai vota si le mai executa ordinele tampite. Doamne octroteste-i pe batrani. O vorba din batrani zicea " Daca nu ai batrani sa-i cumperi si daca i-i ai sa-i impusti".
    • +6 (6 voturi)    
     Nu limitate ci desfintate. (Marţi, 16 februarie 2021, 9:01)

     dezamagitul [utilizator] i-a raspuns lui Kivek

     Sa primeasca si ei pensii ca toti muritorii normale nu speciale doar dupa cat au contribuit.
   • +1 (5 voturi)    
    Bine zis (Marţi, 16 februarie 2021, 8:34)

    dezamagitul [utilizator] i-a raspuns lui Cozmin II

    Sa ne vedem de treaba ca nu mai este campanie electorala si sa terminat cu minciunile . Noi cei multi si prosti sa trecem la treaba si sa punem umarul la munca cat mai productiva pentru a imobogatii vechea si noua clasa politica. Chiar si catu a recunoscut cand a fost intrebat daca majoreaza pensiile cu 8 % sau mai mult a spus , dar voi chiar credeati promisiunile noastre din campanie. Si ca sa nu murim ca prostii cu speranta ca vor veni alti politicieni tineri si mai educati din usr si mai noul aur nascut din spuma marii extremiste care sant tot un drac. Nu ma asteptam ca usr sa vina si sa exileze toti penalii si excrocii din tara , sau sa taie pensiile speciale si alte sporuri nesimtite , cel putin sa-i fi auzit doar ca intentie pentru a curata clasa politica de mizerii , ca ar fi necesar ca in toate posturile sa fie promovati doar oameni competenti si prin concurs, deci repet doar sa fi spus nu sa puna in aplicare acest lucru. psd-ul de azi = comunistii de ieri iar usr si aur = utc-isti de ieri. Si se mai zice ca a murit comunismul. El este mai viu decat in perioada lui de glorie. Proletari din toata tara uniti-va.
    • +1 (1 vot)    
     este viu (Marţi, 16 februarie 2021, 19:02)

     Wn [utilizator] i-a raspuns lui dezamagitul

     si gras. se îngrasa cu bani europeni.
   • +2 (6 voturi)    
    La care se adauga (Marţi, 16 februarie 2021, 9:55)

    123qwe [utilizator] i-a raspuns lui Cozmin II

    Verificati ce sume se vor plati pe DL118, pentru copii urmasi ai celor deportati. Dosarele se termina de procesatla AJPIS si se transmit spre plata la casele de pensii.
    Modificarea e de anul trecut initiata de un PSD-ist din Timisoara si votata de toti in parlament. Rezulta sume de 2000-3000 lei pe luna pentru o gasca intreaga de copii urmasi.
    Pai raportat la pensia medie pe muncite pentru 20,30 sau 40 de ani de ce sa lucreze copilasii cand primesc mai mult din pixul politicienilor.
    Verificati cele semnalate va rog.
   • +1 (1 vot)    
    domnu Cozmin, ce spui e de bun simt (Marţi, 16 februarie 2021, 19:19)

    AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui Cozmin II

    Numai ca nici una din masurile alea nu ar aduce economii la buget mai devreme de 2-3 ani.
    PIB-ul a scazut cu 3,4% in 2020 si gaura este in 2021 nu peste 3 ani.
  • -3 (21 voturi)    
   Minus 25% e tot crestere. "Crestere negativa" (Luni, 15 februarie 2021, 21:20)

   newlook [utilizator] i-a raspuns lui cartofiprajiti

   Minus 25% e tot crestere.

   "Crestere negativa", asa v-au invatat Basescu-Boc, parintii PNL-ului actual. Hahaha, doar nu credeati ca Bratianu....bla, bla, bla. Pe ala il tin in geam, doar ca sa-i ia pensia...ca sa ramanem in context.
  • +3 (7 voturi)    
   Noroc cu noi pensionarii cinstiti (Marţi, 16 februarie 2021, 8:17)

   dezamagitul [utilizator] i-a raspuns lui cartofiprajiti

   Daca nu am fi noi pensionari care am contribuit cinstit ,cine ar mai salva tara de la crizele acestea permanente . De fiecare data santem penalizati si nu mai primim nici cei o suta de lei legali indexarea cu inflatia ,cum incerca sa ne mai dea si ceausescu cand era strans cu usa. In ceia ce priveste minciuna ca nu sant bani nu merge , fiindca pentru pensiile lor nesimtite si sporuri infinite la care nu sau gandit nici comunisti exista . Daca erau comunistii in zilele noastre cu desteptii astia din toate partidele, comunismul ar fi durat vesnic. Gasca asta de mafioti si hoti politici din toate partidele sant mai versati in a se imbogatii nelmitat , iar noi ceilalti murim cu speranta in barate ca va fi si pentru noi odata bine. Proletari din toate tarile uniti-va !
  • +1 (1 vot)    
   Dacă-ți este milă, taci. (Marţi, 16 februarie 2021, 15:38)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui cartofiprajiti

   Vorbăria multă pe tema pensionarilor a făcut mult rău. În primul rând au murit mulți de inimă rea. În al doilea rând, tot discutând că se vor mări pensiile, au crescut comercianții prețul, azi cu 5 bani, mâine cu 10 bani și tot așa în fiecare zi. Când nu sa spus nimic în presă despre creșterea pensiilor, prețurile au rămas la fel. Fără glumă, faceți o anchetă și veți vedea că-i așa. Mai sunt Pro tv și Prima tv care sună din când în când goarna că vor crește prețurile, mai ales înainte de Crăciun și de Paște, și cresc prețurile. Dacă ai milă de pensionari, fă-le surpriza să crească pensiile fără să știe. Și vizitează-i mai des pe pensionarii din familie. Se vor bucura mai mult decât de o creștere a pensiei.
 • +6 (30 voturi)    
  Hotia galbena (Luni, 15 februarie 2021, 20:12)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  se continua. Sute de mii de pensionari sunt condamnati sa nu aiba nici macar bani de medicamente. Regim de CRIMINALI!
  • -6 (14 voturi)    
   mi se "rupe" sufletu" (Luni, 15 februarie 2021, 21:23)

   GIGI_CIOC@N [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   asa si?
   • +2 (2 voturi)    
    I se rupe ce nu are. (Marţi, 16 februarie 2021, 15:44)

    asavreau [utilizator] i-a raspuns lui GIGI_CIOC@N

    Ăla de-și zice Ochii pe voi, i se rupe ce nu are. Dacă ar munci ceva și nu ar trăi din milogeală, nu ar mai face gargară mincinoasă.
  • -2 (10 voturi)    
   Oare? (Marţi, 16 februarie 2021, 6:31)

   bardiCristi [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   Pensionarii sunt asigurati, pe langa pensie multe medicamente sunt reduse integral sau 90%, de ex. la diabetici. Deci primesc bani si de medicamente, dar nu pe card/posta.
  • 0 (0 voturi)    
   Hai sisi, (Marţi, 16 februarie 2021, 19:23)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   Pensionarii au primit in plina criza 14%.
   Asta in timp ce economia a scazut cu 3,4% iar salariile a sute de mii de romani au disparut sau s-au redus la ajutor de somaj.
   Crezi ca astia din urma nu au nevoie de bani de medicamente pentru copii, pentru ei sau pentru parintii lor? hai sicti pesedel!
 • +11 (27 voturi)    
  ... (Luni, 15 februarie 2021, 20:22)

  mihai_mi [utilizator]

  Atata vreme cat se dau salarii uriase bugetarilor, cat sistemul bugetar este artificial umflat cu inutili, atata vreme cat se dau pensii speciale,.... argumentul "nu sunt bani" nu este valid!!! Oare avogatul poporului nu ar trebui sa se sesizeze???
  • +17 (25 voturi)    
   Avocatul poporului va fi al poporului cand (Luni, 15 februarie 2021, 20:50)

   ty [utilizator] i-a raspuns lui mihai_mi

   va fi ales de popor si nu de politicieni.
  • -14 (18 voturi)    
   Majoritatea bugetarilor (Luni, 15 februarie 2021, 21:30)

   Shaolin [utilizator] i-a raspuns lui mihai_mi

   au salarii de tot rahatul când le compari cu salariile de pe posturi similare din privat.

   Nu vorbim de chelnerițe ingineri aici sau de alte animale politice.
   • +7 (19 voturi)    
    nu-i nici o problema (Luni, 15 februarie 2021, 22:37)

    GIGI_CIOC@N [utilizator] i-a raspuns lui Shaolin

    ii asteptam cu bratele deschise in privat, sa ne demonstreze cat de multe stiu ei si sa ia salariile alea nesimtit de in privat :)) ...

    tavarase.... nu ti-e sila asa putin de tine?!?! salariile bugetariilor sun in medie cu vreo 40% peste cele din privat.. si ce sa vezi, acel 40% nu vine de la directorii care sunt "limitati ca numar" ci de la restu MILIOANELOR CARE NU FAC NIMIC PE SALARII NESIMTITE.
 • +9 (23 voturi)    
  He he (Luni, 15 februarie 2021, 20:41)

  ady77 [utilizator]

  Daca ieseau cu porumbelul asta inainte de alegeri, Pnl-Usr, erau in opozitie acum.
  Asa au mai tras de ea (decizia de majorare se stia ca nu e sustenabila).
  Nu stiu daca e vreo legatura, dar pretul la pompa sare pe zi ce trece, a ajuns 1l de motorina 5.10-5.12, de la 4.94 la inceput de Februarie.
  Visteria tarii e goala, bugetu nu e gata, anul asta e cam jale printre bugetari ca nu mai primesc celebrele vouchere de plimbat. Din cauza acelor vouchere au crescut preturile la cazari.
  • +2 (10 voturi)    
   Degeaba (Marţi, 16 februarie 2021, 6:36)

   bardiCristi [utilizator] i-a raspuns lui ady77

   Bani tot nu erau, datoria era bagata sub pres si marita si mai mult, indiferent de lamentarile pesedeilor de azi, iar piata facea din pensionari ce stie sa faca. La 5-5,1 lei pe euro votau pensionarii 40% datorii pt. tineri pe milenii fara sa aiba ceva in plus. Las' euro e oarecum stabil, mult mai bine decat pe vremea danciloaiei, si asta spune ca economia se stabilizeaza.
 • +17 (25 voturi)    
  Mai bine mareau pensiile (mai ales alea mici) (Luni, 15 februarie 2021, 21:31)

  TheFreeOne [utilizator]

  Si taiau sporurile bugetarilor (de tunel, de unde electromagnetice, de monitor crt, de cumetrie, de amantlac, de epuizare, de tocire a organismului, de imbatranire, supliment covid, de ore recuperate la scoala, de tot felul de studii si diplome etc.).
  • +1 (1 vot)    
   Ălea mici ,atâta merită. (Marţi, 16 februarie 2021, 15:49)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui TheFreeOne

   Dacă au cotizat puțin, nu au lucrat numărul de ani ca să aibă pensia normală, de ce să primească mai mult ? Cel care a muncit peste 45 ani să fie pedepsit prin nemărirea pensiei?
 • +5 (11 voturi)    
  Nici alea speciale nu cresc? (Marţi, 16 februarie 2021, 0:40)

  Milka Man [utilizator]

  Atunci de ce mai sunt speciale?!
 • +4 (8 voturi)    
  cred (Marţi, 16 februarie 2021, 7:33)

  mongolul [utilizator]

  ca neindexarea pensiilor ce nu au fost marite anul trecut (sunt foarte putini) reprezinta o greseala; si arata ca PNL &comp. discrimineaza pensiile contributive, in fapt.
  In rest, sunt de acord cu masurile in domeniu. Problema este ca lucrurile merg prea incet.
  Si mai este problema lipsei totale de masuri pentru deparazitarea aparatului de stat. Avem prea multi bugetari, care nu fac nimic. Doar mulg bugetul si protectie de la adm. de stat, pentru ilegalitati crase. (Inspectoratele de cultura, o gramada de institute cu dedicatie, universitati de stat ce sunt piete de diplome false si plagiat etc.)
  Daca se vrea reforma, trebuie grabit ritmul. Si atacate toate problemele, simultan.
 • +3 (7 voturi)    
  bani ar fi (Marţi, 16 februarie 2021, 7:39)

  mongolul [utilizator]

  si pentur pensii si pentru altele:
  - adoptarea legii prostitutiei si taxare curvelor, cu faimoasa taxa forfetara;
  - aducerea redeventelor, taxelor si impozitelor pentru exploatarea bogatiilor naturale la nivelul european (doar la acelasi nivel cu Germania, Austria, Franta, UK);(atit pentru petrol/gaze, sare etc., cat si pentru paduri, ape;)
  - reducerea aparatului de stat si a numarului de institutii publice (institute, facultati, inspectorate etc.);
  Totul e sa se vrea si sa fie oameni luminati in posturile necesare.
 • +7 (9 voturi)    
  Pentru pensionari nu-s bani! Pentru ei, sunt! (Marţi, 16 februarie 2021, 8:44)

  Entiu [utilizator]

  Pentru pensionari nu-s bani! Pentru privilegiati sunt! Legile sunt pentru ei, pentru cei ce ne exploateaza si ne dezumanizeaza! Trebuie o schimbare, atentie la votare! Despre pensii… o bataie de joc !
  Cei cu buzunarele doldora vin sa dea lectii de cum trebuie sa traiesti in saracie dupa ani buni de invatatura si de munca. Pensionarii sunt lasati sa astepte aceste drepturi care li se cuvin, ca si cum ar fi prescolari si mai au timp sa astepte.
  Cei care au construit, au adus plus valoare tarii, nu au furat, nu au pus pe butuci economia, acum sunt acuzati ca prin marirea pensiilor vor darima economia tarii.
 • +5 (7 voturi)    
  Cata nemernicie la actualul guvern, (Marţi, 16 februarie 2021, 9:15)

  xrogo [utilizator]

  daca vor creste, am zis daca, pensiile vor fi majorate doar cu rata inflatiei, adica putin peste 2% si asta pentru ca salariile fiind inghetate parte de crestere corespunzatoare cresterii salariilor va fi zero!
 • +1 (7 voturi)    
  Pensii.... (Marţi, 16 februarie 2021, 9:37)

  mirce [utilizator]

  De cate ori citesc ori aud ceva despre "pensii" imi vine sa-i prind pe "alesii neamului" si sa-i dau cu capetele de perete! De ce? Pentru ca mai totdeauna se discuta despre cresterea pensiei prin indexarea punctului de pensie, ceea ce genereaza INECHITATE intru-cat pensiile mici vor creste un picutz, iar pensiile mari vor creste geometric, Si cand te mai si uiti la "cine vorbeste" atunci chiar ca e mai bine sa nu te mai intereseze ceva despre POLITRUCII care sunt "alesi" .... de cine si cum ... numai Domnul stie! El face si desface acele drumuri!
 • +1 (3 voturi)    
  la anu si la multi ani! (Marţi, 16 februarie 2021, 14:41)

  revo [utilizator]

  Nu cred ca le indexeaza nici la anu, explicatii si scuze se gasesc oricand.
  Probabil c-or s-o faca in anul alegerilor - desigur, va fi mult prea tarziu si complet inutil pentru ei, ca n-or sa mai pupe vreun loc in sparlament.

  Acum, la ordinul Guvernului Citu, Casa de Pensii nu face nici recalcularile prevazute de lege, te ignora c-o nesimtire care te scoate din minti. Pana n-o curge sange, nu se face nimic in tara asta.

  Nici macar cand curge sange nu se face nimic - a se vedea copilasul ala care urina cu sange si pe care dispecerul de la salvare l-a scuipat in ochi.

  Nadejdea, strangeti cureaua, neica, si pastrati-va sanatosi!


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by