Peste 300.000 de români au demisionat în pandemie / De unde s-a plecat cel mai mult. DOCUMENT

de DP     HotNews.ro
Joi, 5 august 2021, 10:12 Economie | Finanţe & Bănci


Peste un sfert de milion de demisii s-au inregistrat in pandemie
Foto: Karolina Grabowska, Pexels
​Ioana Măgureanu, 38 de ani și mamă a doi copii, a demisionat din bancă pentru că șeful ei i-a pretins să vină 3 zile pe săptămână la birou. A discutat cu o colegă din altă bancă, unde obligația de a merge fizic la serviciu era de numai o zi pe săptămână. Nici n-a stat pe gânduri: a demisionat și s-a mutat la concurență. Ioana este doar unul din cele peste 300.000 de demisii care au fost înregistrate la Inspecția Muncii între 16 martie-31 decembrie 2020, au transmis autoritățile, la solicitarea HotNews.ro.

În răspunsul transmis HotNews.ro, reprezentanții Inspecției Muncii au precizat că nu au luat în calcul demisiile din rândul funcționarilor publici, militarilor și din cadrul personalului din Justiție.

Peste 6.700 de medici au plecat prin demisie, la fel ca alți peste 1000 de angajați din învățământ și alți peste 1500 de oameni din bănci și asigurări.

„Nu aveam energie, nu mă mai bucuram de ceea ce făceam, nu mă puteam concentra cu adevărat.”, spune Ioana Măgureanu.

Pandemia a indus o doză uriașă de incertitudine atât pentru firme cât și pentru angajați. Unele companii- cele mai flexibile- încearcă să-și mențină angajații, oferindu-le mai multe opțiuni: Vrei să revii cu normă întreagă? Preferi munca remote complet? Cât timp ai prefera să-ți petreci la birou pe săptămână: trei zile? Patru zile? O singură zi?

Nu e clar nici ce va aduce acest nou val pandemic care stă să apară.

Și nici pentru angajați orizontul următorului an nu e foarte clar. Unii s-au văzut cu salariile tăiate din cauza pandemiei, alții s-au trezit brusc fără job. Mulți angajați nu ar dori cu adevărat să demisioneze. Dacă firma lor le-ar permite să continue să lucreze de acasă sau să lucreze part-time, ar accepta.

Mai există apoi cei nemulțumiți de job încă de dinainte de pandemie și care abia acum au decis că pasul demisiei e imposibil de amânat. Sunt acele demisii ”amânate” de lipsa de curaj în a face pasul cel mare sau de teama de a te arunca în gol într-o piață a muncii destul de cețoasă.

Potrivit Codului Muncii, demisia este reglementată de Secțiunea a 8-a.

Art. 81. [definitia legala, procedura si efectele demisiei]
(1) Prin demisie se intelege actul unilateral de vointa a salariatului care, printr-o notificare scrisa, comunica angajatorului incetarea contractului individual de munca, dupa implinirea unui termen de preaviz.

(2) Angajatorul este obligat sa inregistreze demisia salariatului. Refuzul angajatorului de a inregistra demisia da dreptul salariatului de a face dovada acesteia prin orice mijloace de proba.

(3) Salariatul are dreptul de a nu motiva demisia.

(4) Termenul de preaviz este cel convenit de parti in contractul individual de munca sau, dupa caz, cel prevazut in contractele colective de munca aplicabile si nu poate fi mai mare de 20 de zile lucratoare pentru salariatii cu functii de executie, respectiv mai mare de 45 de zile lucratoare pentru salariatii care ocupa functii de conducere.

(5) Pe durata preavizului contractul individual de munca continua sa isi produca toate efectele.

(6) In situatia in care in perioada de preaviz contractul individual de munca este suspendat, termenul de preaviz va fi suspendat corespunzator.

(7) Contractul individual de munca inceteaza la data expirarii termenului de preaviz sau la data renuntarii totale ori partiale de catre angajator la termenul respectiv.

(8) Salariatul poate demisiona fara preaviz daca angajatorul nu isi indeplineste obligatiile asumate prin contractul individual de munca.

Cele mai multe demisii s-au înregistrat având la bază alineatul 7 din art 81: Demisie la data renuntarii totale ori partiale de catre angajator la termenul respectiv, iar plecările cele mai multe au fost din comerț: peste 52.000.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

11227 vizualizari

 • -12 (52 voturi)    
  "șeful ei i-a pretins să vină fizic 3 zile" (Joi, 5 august 2021, 10:53)

  Nevermind [utilizator]

  Ce nenorocit... I-a PRETINS angajatei sa vina la munca macar 3 zile. Cat tupeu pe angajator...
  • +15 (27 voturi)    
   Tupeu... (Joi, 5 august 2021, 11:10)

   Thexy [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

   ...ne-tupeu, realitatea e ca acum trebuie sa caute sa angajeze. Salariata (nu sclava, asa cum lasi tu sa se inteleaga), e la o alta firma care a apreciat-o suficient incat sa considere ca merita ce a solicitat ;-)
   • -4 (16 voturi)    
    sclava? (Joi, 5 august 2021, 12:50)

    Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui Thexy

    Patroana, boss... care sclava?
    Oare cine o sa se miorlaie cand se va aplica regula ultimul venit, primul plecat. Cand te angajeaza ca sa lucrezi de acasica, ghici cat de importanta esti. Basca apreciata. Eh...

    Freelancingul va paste. Alt domeniu pe care se face push, desi nu e ca-n filme.
    • -1 (5 voturi)    
     Stai calm (Joi, 5 august 2021, 15:34)

     Publius Covidius Naso [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

     Daca seful nu a fost in stare sa o demita pentru nerespectarea conditiilor din fisa postului inseamna ca fisa postului nu a fost facuta corespunzator. Este evident ca nu poate sa ofere clientilor cafea de acasa. Iar daca fisa postului nu a fost facuta corespunzator nu e vina angajatei. Ea doar a profitat. Si?
     • +1 (1 vot)    
      ?!? (Joi, 5 august 2021, 17:46)

      Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui Publius Covidius Naso

      Incerc sa-ti inteleg logica comentariului, dar ma dau batut.

      De ce s-o demita? Amploaiata a plecat ca a avut angajatorul tupeul sa-i pretinda sa vina la munca. Este vointa ambelor parti pana una-alta si e o lume/piata libera. Am folosit caps la un cuvant in comentariul meu. Vrei si bold + underline?
  • +6 (10 voturi)    
   Sunt joburi disponibile în România acum (Joi, 5 august 2021, 11:32)

   Laurell [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

   Sunt destule locuri de muncă libere în România: în centrul și vestul României plus capitala unde sunt multe firme și instituții publice: Cluj, Arad, Bihor, Timiș, Sibiu, Brașov, Mureș, pe litoral, în stațiunii turistice, Ilfov, București, Ploiești, Iași.
  • +5 (33 voturi)    
   Datorita unor astfel de articole (Joi, 5 august 2021, 12:32)

   DanCris [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

   Angajatii nu mai au simtul realitatii intrucat vad aproape zilnic la TV un "specialist in HR" (in general un reprezentant al unui site de recrutare care a nu lucrat niciodata in alt mediu decat online) care povesteste despre munca de acasa , cum TOATE firmele au implementat asa ceva, etc. etc.
   Va dau scris : in 6 -12 luni toti angajatii din domenii gen bancar, care se bucura acum ca lucreaza mai mult de acasa, o sa aibe posturile desfiintate. Se lucreaza intens la automatizare si la externalizare.
   Daca pentru un job este suficient sa lucrezi de acasa atunci la fel de bine se poate lucra si din India...sunt 1 mld de oameni acolo dispusi sa faca treaba pe 1/4 din cost.
   • -1 (7 voturi)    
    o curiozitate (Joi, 5 august 2021, 12:49)

    Andrei57 [utilizator] i-a raspuns lui DanCris

    Cam ce fel de muncă crezi că fac oamenii care lucrează de acasă de nu o pot face la fel de bine ca la birou?
   • -4 (8 voturi)    
    exact (Joi, 5 august 2021, 12:53)

    Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui DanCris

    Majoritatea celor care au putut lucra de acasa, cu putine exceptii, tocmai au dovedit ca sunt expandable si in curand usor de inlocuit, ca tocmai se fac "circuitele". Se mai si bucura...
   • +2 (6 voturi)    
    mai complicat in practica (Joi, 5 august 2021, 12:58)

    Hans Metter [utilizator] i-a raspuns lui DanCris

    si cu digitalizarea si cu indienii. Dar un job care poate fi automatizat trebuie automatizat (sau facut de indieni)... Asta chiar ar fi un lucru bun pt cei ce nu le vor mai face chiar daca raman fara job. Vor gasi altul mai potrivit pt o fiinta umana
   • +5 (9 voturi)    
    Ce ne dai in scris? (Joi, 5 august 2021, 13:12)

    pehash [utilizator] i-a raspuns lui DanCris

    GDPR + informatii din sistemul bancar + India + indieni care vorbesc limba romana.. ;)
    Este o diferenta uriasa intre automatizare si externalizare.

    Ca fapt divers, si cei care lucreaza la automatizare - UIPath - tot de acasa lucreaza.
   • +8 (10 voturi)    
    Sunt curios... (Joi, 5 august 2021, 13:28)

    Thexy [utilizator] i-a raspuns lui DanCris

    ...pe ce informatii iti bazezi afirmatii atat de radicale si ce anume iti ofera aceste certitudini incat "poti da in scris". Pe de alta parte as fi interesat cu ce te ocupi, ce anume crezi tu ca da greutate "scrisului" tau.
    In al treilea rand, angajatorii inteligenti, pot observa scaderea cheltuielilor pentru angajatii care lucreaza de acasa vs angajatii care vin la birou. Crezi ca din marinimia inimilor lor incep din ce in ce mai multi sa sustina WFH?
    • +2 (4 voturi)    
     Pe experienta personala (Joi, 5 august 2021, 15:19)

     DanCris [utilizator] i-a raspuns lui Thexy

     In perioada asta am interactionat cu firme si institutii financiare in care lumea lucreaza si de acasa.
     Sa luam sistemul bancar. O sa fie doua situatii : 1. operatiuni curente care se vor muta 100% in online si deci nu mai este nevoie de oameni ->concedieri 2. operatiuni complexe , de tip corporate unde WFH eu am vazut ca nu merge.
     De ce nu merge WFH ? Cand ai nevoie de un serviciu complex apar mari probleme : X se ocupa de problema respectiva, trebuie contactat acasa , raspunde sau nu , are nevoie de o informatie si de la Y , care si el este acasa si raspunde sau nu iar cei doi au nevoie de informatia Z , care nu stiu de unde sa o ia asa ca trebuie sa intrebe in departamentul respectiv pe A,B,C daca au ideee.
     Daca X,Y, A,B,C erau in acelasi birou problema se rezolva in 10 minute, daca sunt acasa in 2 zile...
     • 0 (4 voturi)    
      In firma... (Joi, 5 august 2021, 20:26)

      Thexy [utilizator] i-a raspuns lui DanCris

      ...unde lucrez s-a implementat acum trei ani un sistem de magazin online. Toate pesoanele din vanzari s-au speriat ca vor urma concedieri. Ghici ce: numarul angajatilor din acel departament a crescut. Ghicitoare a doua: respectivele persoane trebuie sa vorbeasca la telefon din birou sau o pot face si de acasa? Ghicitoarea a treia: oare patronul, dupa ce si-a dat seama ca a putu renunta la jumatate din spatiul de birouri, ca a transferat cheltuielile cu energia electrica la angajat , ca a facut economie la apa, hartie pentru imprimanta, sapun si hartie igienica, in conditiile in care vanzarile au crescut- ce sistem doreste in continuare?
     • +1 (1 vot)    
      nu are nicio valoare (Vineri, 6 august 2021, 11:26)

      Andrei57 [utilizator] i-a raspuns lui DanCris

      În primul rând că oamenii, dacă sunt la muncă, răspund atunci când e nevoie de ei. Dacă cineva nu răspunde, nu răspunde nici când e la birou. Așa cum, de obicei, toți cei implicați nu stau în același birou, deci ar fi exact aceleași probleme. Ca să nu mai vorbim de faptul că, într-o bancă, o mare parte a angajaților oricum se ocupă de altceva decât interacțiunea cu clienții.
   • +4 (8 voturi)    
    pe bune? (Joi, 5 august 2021, 14:48)

    catelu [utilizator] i-a raspuns lui DanCris

    Sa inteleg ca n-ai lucrat niciodata cu indieni. Cat despre automatizare as vrea sa cunosc si eu pe cineva care si-a rezolvat vreodata o problema vorbind cu roboata Maria de la ING sau Livia de la BT.
    • +3 (3 voturi)    
     Ai dreptate (Joi, 5 august 2021, 15:01)

     DanCris [utilizator] i-a raspuns lui catelu

     Nu rezolvi nimic. Totusi bancile merg pe calea asta. Pentru ca nu ii intereseaza daca iti rezolvi problema sau nu... Si-a dat seama ca e mai profitabil pentru ele sa aibe 10 clienti cu operatiuni de baza decat un client care necesita interactiune umana. Asta poate sa isi inchida contul...
  • +4 (10 voturi)    
   prostie, nu tupeu (Joi, 5 august 2021, 12:49)

   Andrei57 [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

   Pentru că pe șef ar trebui să îl preocupe ca angajații să își facă treaba, nu de unde o fac.
   • +2 (6 voturi)    
    EXACT! (Joi, 5 august 2021, 15:35)

    Publius Covidius Naso [utilizator] i-a raspuns lui Andrei57

    Eu unul sunt antreprenor de pompe funebre. De cand cu pandemia lucrez de acasa de la etajul 6. Vin si pleaca intr-o veselie cadavrele. Am cerut sa mi se aduca acasa si un incinerator.
   • +1 (1 vot)    
    serios? (Joi, 5 august 2021, 17:53)

    Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui Andrei57

    Deci daca te las TEMPORAR sa lucrezi de acasa, renuntand TEMPORAR la anumite chestii pe care trebuie sa le faci la birou, tu zici ca e prostie? Un mic exemplu ar fi indosariat documentele, asa cum cere onor statul roman. Sau trebuie scanat ceva si TEMPORAR o faci tu sau altcineva, pentru ca persoana PLATITA si pentru ASTA lucreaza de acasica.

    Poate daca, unde se aplica dpdv tip activitate, se reducea si salariul corespunzator activitatilor prestate de acasica, tipa s-ar fi vrut la munca.
    • -1 (3 voturi)    
     Esti in categoria... (Joi, 5 august 2021, 20:32)

     Thexy [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

     ...care crede ca angajatorul e stapan peste viata angajatului? Stii cum se numeste actul dintre cei doi? Contract! Stii ce e dragut la contract? Ca fiecare parte negociaza lucrurile care ii sunt lui pe plac. Stii ce se intampla cand una dintre parti e nemultumita de prevederile din contract? Se renegociaza sau se incheie respectivul act. Stii cat ii costa pe angajatori sa angajeze o persoana? Si cat ii costa trainingul respectivei persoane, cat dureaza? Chiar daca il iei pe cel mai pregatit specialist din lume pentru postul respectiv, se estimeaza ca dureaza cel putin trei luni pentru a invata si a se adapta la specificul firmei, pentru ca cunoaste colegii, pentru a invata ca din anumite motive un surub se strange spre dreapta si nu spre sanga cum era la firma de unde a venit el.
     • +2 (2 voturi)    
      gizas (Vineri, 6 august 2021, 8:14)

      Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui Thexy

      Vad ca sunt multe inteligente pe aici care nu au fost in stare sa vada ce am subliniat cu CAPS in primul comentariu, asa incat iti repet si tie, ca i-am mai repetat uneia: PRETINS PRETINS PRETINS

      Oare cum ar fi sunat un articol in care angajatorul sa spuna ca a dat afara angajata pentru ca i-a PRETINS salariul intreg, stipulat in contract?!? Nu era vorba ca a plecat aia, doh.

      E chiar atat de greu de inteles imbecilitatea acestui cuvant cand ai SEMNAT ceva?!? Bine, se pare ca este o stare naturala la multi...
 • +3 (25 voturi)    
  ciudatenii (Joi, 5 august 2021, 11:13)

  Wheelwright [utilizator]

  Am un prieten ce are o mica firma de servicii, o angajata ce era secretara/front desk a lucrat si ea de acasa la inceputul pandemiei (de fapt a pierdut vremea mai mult). Omul a platit-o la fel. Apoi s-au intors la birou, dar secretara ce trebuia sa intampine clientii si sa le faca o cafea, dorea sa lucreze tot de acasa, ca asta e "new normal". I-a explicat prietenul ca munca ei de acasa e imposibila si oricum toti s-au intors la birou si asta e politica. Asta nici macar nu a vrut sa-si dea demisia sau sa incheie contractul de comun acord, astfel omul a trebuit sa faca tot felul de proceduri sa o dea afara si sa aiba si un control ITM din cauza ca secretara s-a plans.
  Unii oameni au ramas cu sechele la mansarda dupa acest ultim an si jumatate.
  • +5 (13 voturi)    
   Mai sunt 100 de secretare care asteapta la usa (Joi, 5 august 2021, 14:46)

   Frankie [utilizator] i-a raspuns lui Wheelwright

   Oh, stai !!!! Se pare ca nu :(
   • +3 (5 voturi)    
    Zici? (Joi, 5 august 2021, 17:56)

    Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui Frankie

    Ai fi uimit cum poti gasi un OM ok intr-o vanzatoare de la mega image, care sa aprecieze un loc de munca peste ceea ce face, si fara figurile de rigoare.

    Nu conteaza studiile, conteaza omul. Daca stie limba romana bine si este dornic sa invete, restul vine de la sine. Si aici as mai aminti inca o data figurile unora...
  • +2 (2 voturi)    
   mda... (Joi, 5 august 2021, 17:39)

   ..13 [utilizator] i-a raspuns lui Wheelwright

   1. greu de concediat dar nu imposibil.
   Orice sef stie sa isi faca treaba profi mai ales ca ii cunostea punctele slabe de cel putin 1 an...

   2 schimbat titlul jobului si pa dra secretara. Rapid putea angaja din nou
 • -7 (21 voturi)    
  Tragedie umana (Joi, 5 august 2021, 11:53)

  Hydra [utilizator]

  Era necesar sa isi respecte contractul. Oare acel contract initial nu stipula 5 zile prezenta la birou? Totusi a primit 2 de lucrat de la domiciliu. Ce nemernic angajtor, sa iti ceara sa te prezinti la locul de munca.
  A gasit o oferta mai buna, si a plecat. Sa afirmi ca ti se pretinde sa iti onorezi contractul, mi se pare o tampenie fara margini.
  • +5 (9 voturi)    
   lucrurile se mai pot negicia (Joi, 5 august 2021, 13:00)

   Hans Metter [utilizator] i-a raspuns lui Hydra

   indiferent ce scrie in contract. Nu a putut sa se inteleaga, a plecat. Sau trebuia sa ramana acolo chiar daca asteptarile ei s-au schimbat, doar pt ca asa era scris intr un contract? Care e problema, sincer?!
   • +2 (2 voturi)    
    pai (Joi, 5 august 2021, 15:12)

    Hydra [utilizator] i-a raspuns lui Hans Metter

    exact asta am scris si eu. A primit/gasit o oferta mai buna. Se fac in lumea asta moderna (si am doar 33 de ani, sa nu credeti ca scrie vreun pensionar) niste declaratii ireale. A precizat ca i s-a "pretins" sa faca ceva, ce oricum acceptase sa faca in contractul initial. Numai eroi si eroine peste tot. Nu vrea si consiliere ca i s-a cerut sa se prezinte la locul de munca unde avea contract? Ma gandesc ca a deprimat-o si s-a simtit tratata abuziv de angajator. Zic sa avem o zi de doliu national ca i s-a cerut asteia sa isi miste fundul la munca.
    Putea sa declare, asa cum era normal de altfel, nu am reusit o negocierea a conditiilor intrun format ce imi convine (ca a obtinut 2 din 5 totusi) si am plecat la mai bine.
    P.S. Vorbesc din postura de angajat, nu de angajator/investitor.
 • +15 (19 voturi)    
  Si la fel vor face multi (Joi, 5 august 2021, 11:57)

  Inchizitia [utilizator]

  Pentru ca sunt companii care au renutat complet la birouri, altele care nu au nicio data concreta de intoarcere fizica si le e destul de teama de reactiile angajatilor, preferand sa amane. In orice caz, toate sunt multumite de randamentul lucrului de la distanta.

  Exceptie sunt firmele frantuzesti, care dintotdeauna au respins ideea asta de lucru remote si isi cam dau cu tesla in zona inghinala, chemandu-si salariatii la birou, care o zbughesc insa in numar destul de mare.
 • +16 (18 voturi)    
  realist vorbind (Joi, 5 august 2021, 12:15)

  pehash [utilizator]

  Piata fortei de munca din Romania se confrunta cu o lipsa majora de forta de munca specializata / calificata. Oricine stie cat de cat cu ce se mananca meseria, gaseste usor alternative la locul de munca actual. Nu neaparat alternative mai bune din toate punctele de vedere, dar fiecare are prioritatile proprii.
 • -3 (17 voturi)    
  Puteti (Joi, 5 august 2021, 12:24)

  gigilu [utilizator]

  sa dati un exemplu de persoane care si-au dat demisia din alte locuri,, nu din banci? Ca la banca fara pile, relatii si spagi nu ajungi sa te angajezi.La fel si cu "transferurile".
  • +1 (5 voturi)    
   la banca cu pile?! (Joi, 5 august 2021, 13:02)

   Hans Metter [utilizator] i-a raspuns lui gigilu

   unde mai e asta?! in ce realitate paralela traiesti?! bankingul nu mai e nici pe departe ce era in anii 2000. Se recruteaza inclusiv de la mega image
  • +4 (4 voturi)    
   Pai ar putea... (Joi, 5 august 2021, 13:23)

   DanCris [utilizator] i-a raspuns lui gigilu

   In mod ciudat vorbeste de banci chiar daca din documentul atasat rezulta ca doar 2% din demisii sunt din domeniul intermedieri financiare sau asigurari.(1449 oameni).

   Aia 13800 din comert , 11000 din industria prelucratoare sau 4000 din constructii si-au dat demisia si s-au mutat la angajatori care ii lasa sa lucreze de acasa ? Nu le ia nimeni un interviu ?
  • +5 (9 voturi)    
   Pile la banca ? (Joi, 5 august 2021, 14:49)

   Frankie [utilizator] i-a raspuns lui gigilu

   Munca intr-o banca este de chinez batran si nici salariile nu sunt cine stie ce, cu exceptia posturilor de conducere etc.... Am lucrat la doua banci in cariera mea si n-as vrea sa ma mai intorc vreodata sa muncesc la banca.
 • -4 (14 voturi)    
  Cine poate se alinta (Joi, 5 august 2021, 12:38)

  beeeeeenar [utilizator]

  in ziua de azi daca nu dispui de PCR solide, ajungi in drum f usor.
 • +2 (8 voturi)    
  realitate se schimba (Joi, 5 august 2021, 13:03)

  Hans Metter [utilizator]

  la fel si dorintele angajatilor. Ce e gresit in asta?! daca un angajat a semnat un contract de munca pe niste conditii, inseamna ca nu mai are voie sa isi doreasca altceva?! Momentan e o piata a angajatilor (pt ca e deficit cam peste tot) si angajatii trebuie sa profite. La fel fac si angajatorii cand se intoarce roata
 • +1 (5 voturi)    
  cei din BANKING (Joi, 5 august 2021, 13:43)

  ioanbucsa751467216962915 [utilizator]

  vor trebui cât de curând să-şi găsească alte joburi
  automatizarea , externalizarea anumitor servicii îi va înjumătăţi, poate chiar mai mult
  unele joburi poate funcţionează de acasă...dar în multe servicii chiar trebui să te prezinţi fizic
  • +5 (9 voturi)    
   Hai ma, ne lasi cu automatizarea ? (Joi, 5 august 2021, 14:50)

   Frankie [utilizator] i-a raspuns lui ioanbucsa751467216962915

   Si cine o sa mai ceara credite de la banci daca toate joburile se automatizeaza ? Robotii ??
   • 0 (0 voturi)    
    O să râzi (Joi, 5 august 2021, 19:39)

    JustinCase [utilizator] i-a raspuns lui Frankie

    O să râzi, dar... da.

    https://www.hotnews.ro/stiri-romania_in_europa-24946440-incursiune-lumea-inteligentei-artificiale-companiilor-care-folosesc-cand-decide-daca-banca-iti-credit-sau-refuza.htm
 • +2 (10 voturi)    
  6700 medici si au dat demisia? (Joi, 5 august 2021, 14:34)

  TrickyWicky [utilizator]

  Asta inseamna ca pe timpul pandemiei alte boli nu au mai fost tratatae.Cei decedati au fost trecuti automat la covid?
  Cifra asta este atat de ingrijoratoare ma mir ca nu se investighgeaza.#
  Tot Guvernul ar trebui sa si prezinte demisia
 • +10 (10 voturi)    
  "Reprezentanții Inspecției Muncii au precizat (Joi, 5 august 2021, 14:45)

  AndreiBCO [utilizator]

  că nu au luat în calcul demisiile din rândul funcționarilor publici, militarilor și din cadrul personalului din Justiție"
  Nu le-au luat in calcul pentru ca NU EXISTA!!!
  Pai ce functionar public e prost sa plece dintr-un loc de munca caldut si fara stres?
  Astia au stat cel mai bine dintre toti inca de la debutul pandemiei.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by