Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a dezvoltat un nou serviciu electronic, SEMINARII WEB, care va fi pus la dispoziția contribuabililor începând cu luna mai 2022, prima dată fiind vorba despre Declarația unică.

Mesaj ANAF Declaratia unicaFoto: ANAF

Prin intermediul acestui serviciu unitățile fiscale vor susține sesiuni online de informare a contribuabililor pe diferite teme de interes.

Așa cum spuneam, în luna mai temele seminariilor vor viza, în mod exclusiv, completarea și depunerea Declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice - formular 212.

Lista seminariilor ce se vor susține lunar și link-ul pentru înscrierea participanților se vor publica pe site-ul ANAF în secțiunea Asistență contribuabili – Servicii oferite contribuabililor.

Primul seminar va avea loc miercuri, de la ora 10:00, și se referă la "Completarea şi depunerea Declaraţiei Unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice pentru venituri din activităţi agricole".