În ultimii ani am fost supuși unor presiuni, există o relație între aceste persoane. În cadrul ASF acesta este grupul domnului Roșu, Ionescu care induce în eroare Consiliul ASF, a declarat Assen Hristov, președinte Eurohold.

Assen Hristov - EuroholdFoto: Hotnews / Florin Barbuta

„Ei sunt legați și de City Insurance prin Năstase, Odobescu și, dacă nu mă înșel, Nicolae Mușat. Chiar dacă vi se pare ciudat, legătura dintre aceste persoane este o persoană care lucrează la SRI”, a spus el, în cadrul unei conferințe.

Singurul lucru pe care vi-l pot spune, afirmă, el, este numele acestei persoane.

„Există și alte investigații. Acest domn în ultimii 3 ani a urmărit și este în prezent destul de îngrijorat. Numele este Gabriel și, dacă nu greșesc, numele de familie este Cojocaru. Acest grup încearcă să fraudeze statul român, valoarea fraudei fiind de 1 miliard cu scopul de a acoperi faptul că au fost furate 400 milioane prin City, pentru că Fondul de garantare are nevoie de mai mulți bani și pentru a provoca o criză politică”, a afirmat el.

Fiind întrebat dacă are dovezi, el a spus: "Am spus că sunt în derulare investigații. Domnul Roșu nu vorbește engleză. În anumite discuții cu acesta am avut nevoie de traducător. Domnul Roșu mi-a propus să achiziționez portofoliul City. Numai asta vă pot spune. Celelalte lucruri sunt obiectul investigațiilor."