Raiffeisen Bank a devenit sponsorul echipeni nationale de fotbal, dupa ce a semnat un contract pe trei ani cu Federatia Romana de Fotbal, potrivit unui comunicat al institituei bancare. Contractul dintre cele doua parti acopera Campionatul European de Fotbal din Austria si Elvetia din aceasta vara si campania de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal din 2010 ca va avea loc in Africa de Sud.

"Ne bucuram ca Raiffeisen Bank, o banca importanta in Europa, a decis sa vina alaturi de noi in complexul demers - care, iata, a devenit comun - de dezvoltare si modernizare a fotbalului romanesc. Alaturandu-ti imaginea celei a Federatiei Romane de Fotbal si a echipei noastre nationale de fotbal, Raiffeisen Bank devine parte intr-un parteneriat indelungat, benefic si de succes”, a spus Mircea Sandu, presedintele FRF.

Cu aceasta ocazie, institutia bancara va lansa o editie limitata a cardului de credit Raiffeisen Bank MasterCard, dedicata Campionatului European UEFA 2008. Tranzactiile efectuate cu acest card pot aduce suporterilor premii constand in bilete la meciurile echipei nationale si bani.

Raiffeisen Bank ocupa pozitia a treia in sistemul bancar romanesc dupa activele totale si are peste 2,2 milioane de clienti.