Principalii investitori în apart-hotelurile Nordis Mamaia din Năvodari sunt oamenii de afaceri ieșeni Bogdan Mihai Gheorghiu și Cristian Delcea, scrie ReporterIS.

Nordis MamaiaFoto: Nordis Group

La sfârșitul lunii martie, prin intermediul unei firme, cei doi au cumpărat 152 de apartamente în unul dintre cele patru blocuri care au fost ridicate sau urmează a fi edificate de o societate patronată de Răzvan Ciorbă, soțul politicienei PSD Laura Vicol. Există și alți ieșeni care au achiziționat apartamente în acest complex despre care presa națională a relatat că se confruntă cu probleme financiare sau legate de termenul de livrare al locuințelor.

Pe data de 31 martie 2023, societatea Multiactive Finance SRL Iași a cumpărat de la societatea Nordis Management SRL București 152 de apartamente din clădirea numărul 2, parte a unui complex de la malul Mării Negre care, în final, va avea patru blocuri cu 12-13 etaje.

Înființată în 2016, de George Acasandrei, firma Multiactive Finance a fost preluată, cu aproximativ două luni mai devreme, de societatea Egros Trade SRL care a intrat în posesia a 95% din părțile sociale. Egros Trade îi are ca asociați pe Caterina (45%) și tatăl său, Cristian Delcea (5%) și pe firma Ghesto Invest (50%), la ultima unic asociat fiind Bogdan Mihai Gheorghiu.

Citește articolul complet pe ReporterIS