Actionarii UniCredit Tiriac Bank au aprobat, in data de 17 aprilie, trecerea la sistemului dualist de conducere al bancii, format din Consiliul de Supraveghere si Directorat. Conform noii structuri, membrii Directoratului nu pot fi in acelasi timp si membrii in Consiliul de Supraveghere, se arata intr-un comunicat al institutiei bancare.

Astfel, in cadrul Consiliului de Supraveghere al UniCredit Tiriac Bank au fost alesi Corneliu - Dan Pascariu, Friederike Kotz, Ileana - Anca Ioan, Peter Koob, Florian Raimund Kubinschi, Carmine Ferraro, Robert Zadrazil, Federico Ghizzoni, Carlo Vivaldi si Heinz Meidlinger.

Consiliul de Supraveghere al bancii a aprobat alegerea lui Corneliu - Dan Pascariu in functia de presedinte al Consiliului si numirea lui Catalin Rasvan Radu in functia de Presedinte al Directoratului.

Din Directorat fac parte Catalin Rasvan Radu - director general si presedinte executiv al bancii, iar vicepresedinti executivi sunt Zoltan Major, Melih Mengu, Armin Huber, Stanislav Goranov Georgiev, Darko Fijan si Daniela Rohan.

Unicredit Tiriac Bank a afisat pentru anul trecut un profit net de 263,1 milioane de lei, in crestere cu 50,3% fata de anul anterior, pe fondul majorarii portofoliului de credite cu 37%, pana la 10,9 miliarde de lei.