Conferintele "TVA dupa aderare", din cadrul proiectului InfoTVA, vor avea loc pe 18 si 19 iunie in Bucuresti si se adreseaza contribuabililor si specialistilor in contabilitate care doresc sa-si aprofundeze cunostintele cu privire la regimul TVA aplicabil dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. In cadrul acestor conferinte vor fi abordate aspecte generale cu privire la regimul TVA, precum si aspecte specifice cu care s-au confruntat organele fiscale si mediul de afaceri.

Conferintele vor fi sustinute de reprezentanti ai Directiei de legislatie in domeniul TVA din cadrul Ministerului Economiei si Finantelor, ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, ai mediului de afaceri si experti PricewaterhouseCoopers.

Participarea este gratuita si se face exclusiv in baza inscrierilor prin intermediul site-ului proiectului. Data limita de inscriere este 9 iunie.

Conferintele din data de 18 si 19 iunie vor avea loc la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, intre orele 13:00 si 17:30.

Aceste conferinte fac parte din seria de conferinte organizate in cadrul proiectului InfoTVA, finantat de Uniunea Europeana, prin programul Phare, si derulat de Ministerul Economiei si Finantelor si de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, cu asistenta PricewaterhouseCoopers si DC Communication. Pana in luna octombrie, vor mai avea loc conferinte in Bucuresti, Cluj, Constanta, Ploiesti si Timisoara.

InfoTVA este un program de informare care vine in sprijinul contribuabilor si al inspectorilor fiscali, oferind informatie la zi, completa si din cea mai autorizata sursa, cu privire la regimul TVA. Pe langa organizarea conferintelor, proiectul InfoTVA mai include sesiuni de instruire a aproape 1000 de inspectori fiscali din toata tara, realizarea unui pachet de materiale informative si realizarea unui website dedicat.