Clientii BCR din Banat si din Dobrogea pot plati facturile de electricitate de la oricare dintre bancomatele bancii, dupa ce la sfarsitul lunii precedente BCR a semnat o conventie cu ENEL Romania, se arata intr-un comunicat al institutiei.

“Acesti clienti se adauga celor din Muntenia care isi puteau plati deja facturile la electricitate de la ATM. Orice detinator de card BCR se poate inrola pentru a putea efectua acest tip de plata in reteaua de ATM-uri BCR. Dorim sa redirectionam clientii de la ghiseele casieriilor la ATM-uri pentru ca le este mai simplu si mai convenabil - beneficiaza de acces 24 ore din 24 si de comision zero la plati facturi si rambursari de rate”, a declarat Igor Zganjer, directorul executiv al Directiei Carduri din cadrul BCR.

Clientii BCR isi pot plati facturile la bancomatele bancii pentru circa 160 de furnizori de servicii si utilitati: telefonie fixa si mobila, companii furnizoare de internet, operatori de televiziune prin cablu, societati de asigurari, leasing, de apa si canal, de distributie energie electrica si gaze.

Numarul tranzactiilor la ATM-urile BCR a inregistrat o crestere cu aproape 8% la finele lunii martie 2008 comparativ cu martie 2007, ajungand la aproximativ 5 milioane de operatiuni.

BCR are cea mai mare retea de ATM-uri si POS-uri din sistemul bancar romanesc, peste 1.585 de bancomate disponibile si respectiv peste 14.900 de terminale electronice operationale la comercianti.