*Fratiorul meu de la ARB a venit cu o idée traznet. Sa nu ai voie sa dai in banci, ca te ia mama lui 666. Corect, frate. I`am trimis acum 5 minute un imeil in care i`am scris negru pe alb caci sa prelungeasca aia nu numa asupra bancilor, ci si asupra familiilor alora de trudim in banci. Dai in mine, boule? Tu`te`n nas de andicapat. La parnaie!!! Deci pana la rudele de gradu opshpe sa nu ai voie sa te atingi de noi !!! Sunt curios ce`mi va raspunde fratiorul meu, scrie Dan Popa pe blogul sau.

*Dom`ne, de maine nu mai dam credite in franci elvetzieni din Elvetia. E periculosi. A fost cazuri in care francii ataca de nebuni, frate, ratele oamenilor si le sugruma, de nu mai stia omul ce sa faca.

*Am adoptat un ultim produs. Creditu in moneda din Botswana. Moneda se cheama, pe bune, P…ula. Ma gandesc cum sa`i fac reclama. “ O p…la pentru fiecare!”

*Ca tot veni vorba de fratele de la ARB. Bancile chiar au bani, da ` clientii sunt zuper indecisi. Ieri, la coada la Hummer, il intreb pe unu: “Fraiere, vreai un credit, te`n ma`ta de ghertzoi?” Ala ca nu stie, ca nu e hotarat….Jnaps!, un cap in gura. “Zi bah daca vrei ca nu stau toata ziua dupa fitele tale”. Pana la urma i`am dat 1000 de euro si am acceptat scarbit colaterale in valoare de 180.000 de euro. Iata, nu sunt toti nehotariti, de ce sa exageram?

*Ma suna ieri un prost de gazetar.Ca ce`s alea active toxice. Zic frate, tu ai mancat vreodata fasole? Ala ca da, a mancat. Si ti`a placut? “Da, zice prostu, a fost zuper”.Si dupe vreo ora nu ai scos partzuri? Ba daaaaaa. Partzuri o mie.

Pai zic, iata explicatia. Activele toxice sunt alea care pe moment te satura, da` care dupa un interval de timp delta T, ii alunga pe toti din juru tau. Azi, titlu mare in gazeta ghertzoiului”Activele toxice sunt niste bashini”. Normal ca i`am dublat rata, tu`l in nas de prost.

*Tre sa scotz ceva nou pe secmentu de economisire. Am gandit intreaga canpanie de advartaizing. Deci un mesaj in genu: „La fiecare miliard de euro depus la mine, primesti gratis o suta de monede botswaneze. Aur curat, frate!” Pe pareu ca o sa am sugcesuri? Si in final bag chestiile alea eco de dau bine la public: Chiar ai nevoie boule sa printezi acest email? Padurile crapa, fraiere, daca dai print. Aquila non capit muscam. Cobito, ergo sughitzo. Ai dreptu sa taci. Nimeni nu`i mai presus de faradelege.”

(va urma)

Comenteaza pe blogul lui Dan Popa.