Dom`ne nu credeam sa traiesc clipe din astea. Banca e pustie de tot. Ieri a trebuit sa mint un ghertzoi care se plimba prin fata sediului ca ii dau o shaorma gratis, numa sa intre la mine. Pana la urma, i`am dat`o, da` prin leasing, ca nu mai am voie sa dau credite. Ieri am vrut sa speculez pe leu.

Am cotat swap vreo 5 miliarde cu scadenta de doo zile. Frate, noaptea mi`a aperut Isarescu in vis. Ma amenintza alaturi de Cinteza ca`mi ia licentza, si io nu mai dadeam de ea ca s`o dosesc. In spatele lor, stetea Mugur Stetz care ma tot ruga sa comut pe silent telefonu mobil. M`am trezit transpirat si am renuntat sa mai shpeculez. Am pierdut niste bani, nu zic, da` cosmar din asta nu mai vreau cat oi mai fi io speculant!, scrie Dan Popa pe blogul sau.

E o criza de personal uman in banci ceva de speriat. Dupe turbulentelele astea de rahat, mi`a plecat toti angajatii. Unu si`a gasit de lucru la un circ - antreneaza un leu da` cam degeaba. Ala sta ca prostu si slabeste pe zi ce trece. In fine, lumea rade cai convinsa ca`i gluma. Alt angajat s`a dus la Bursa, ca singuru angajat de acolo se plictisea, nemafiind activitate. Baiatul de la Trezorerie a zis ca isi ia concediu ca el nu mai liciteaza never ever, ca`i e teama de aia din BNR.

Pana la urma a trebuit sa pun femeia de serviciu sa faca niste analize de risc la un dosar pe care`l am de anul trecut. Aia, tampita, nush ce`a inteles ca l`a sunat pe client sa vina la banca. Ala a venit, iar Mutzi a scos din buzunaru de la halat o seringa sa`i ia niste sange clientului, sa vada ea daca`i riscant sa fac afaceri cu el sau nu. Pana la urma a trebuit s`o mut pe Mutzi la Trezorerie ca ma faceam de cacat.

Frate, se duce dreaq meseria asta a noastra. Ieri, cine ma suna? Togmai CEO`ul mare din centrala. CEO`ul CEO`ilor ! Plangea ca prostul ca actionarii l`au zburat si daca nu`i pot da un post in banca mea, care erea a lui, cum ar veni. Mi s`a facut mila de el si l`am lasat sa`mi stearga pe jos birou` dupa ce termin concursu` de scuipat la tinta. Maine`l trimit sa`mi ia tigari, tu`l in nas de ghertzoi prost. Sa munceasca pentru mia de lei pe care i`o dau!

Saptamana viituare lansez un nou credit de nevoi personale. Nu mai am voie cu buletinul, asa ca o sa`l dau pe baza permisului auto. Maturitatea e de macsim 10 ani, iar dobanda de numai ..28 la suta. Normal, trec si o stelutza, in dreptu careia scriu micutz “Primele doo cifre din nivelu dobanzii lipsesc si se vor anunta ulterior”.

Frate, am citit propunerea lui Videanu ala. Sa folosim rezervele BNR pentru cofinantarea unor proiecte cu fonduri europene, cica. Pai ala`i videanu la cap. I`am scris si l`am felicitat pentru propunerea asta si i`am spus ca ma solidarizez cu el. Si io cand am propus sa cumparam Coca Cola din rezerva BNR nu numa ca nu m`a ascultat nimeni, da` unii a si ras. Creca`i aceeasi situatie acuma si vreau sa`i fiu alaturi.

Comenteaza pe blogul lui Dan Popa.