Royal Bank of Scotland va concedia 3.000 de angajati din toata lumea
RBS, prezenta si pe piata romaneasca, are aproximativ 170.000 de angajati in toata lumea.
Royal Bank of Scotland Group a fost nationalizata de guvernul britanic, in schimbul unui ajutor financiar de 20 miliarde de lire sterline. Guvernul britanic a anuntat in octombrie ca va recapitaliza bancile RBS, HBOS si Lloyds TSB, oferind pana la 37 miliarde de lire, in cadrul planului de salvare a sectorului bancar.
ABN Amro Romania si-a schimbat denumirea in Royal Bank of Scotland din 15 octombrie, dupa ce banca olandeza ABN Amro a fost achizitionata in octombrie 2007 de consortiul format din Royal Bank of Scotland, Fortis si Santander pentru aproximativ 70 miliarde de euro, iar diferitele segmente de activitate ale ABN Amro au fost impartite intre cele trei banci.
Activitatile desfasurate de banca in Romania au fost preluate pe parcurs de Royal Bank of Scotland. ABN Amro era prezenta in Romania din noiembrie 1995 si activeaza in 15 orase.

Cu excepția a două județe, în România un adult din patru e pensionar. Campioana e Hunedoara, unde aproape jumătate din adulți sunt pensionari
Parenting pe timp de pandemie - cum au supraviețuit părinții lunilor de școală online
K2 - Povestea ”muntelui sălbatic” - Tragedii și victorii pe un monument fantastic din piatră, zăpadă și gheață
Adele, The Cure, Drake și alții. Ce albume așteptăm odată cu revenirea industriei muzicale în 2021
INTERVIU Cum ne ferim de conspirațiile pe seama vaccinului anti-COVID: Fiecare reacție adversă cunoscută până acum e exagerată de conspiraționiști. Ți se dă de înțeles că vei păți cu certitudine acel lucru
VIDEO Vlog-ul lui Cristian Presură: Cum combat experții în Sănătate principalele temeri legate de vaccinul anti-Covid
si daca la usa voastra bate falimentul ? :))
Pai..terebuie sa fie criza. Invatati-va cu gandul !
In conditiile actuale din economie in intregul ei, nu numai din banci, cred ca putem spune ca RBS disponibilizeaza chiar putin. CITI a anuntat 10.000 de disponibilizari.
In tara sunt firme mult mai mici care dau afara in jur de 1.000 de angajati dintr-un foc. Aici chiar se poate vorbi de faliment, in conditiile in care concediezi mai bine de 50% din angajati.
Este o vorba la romani: Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
Mai bine am vedea ce se intampla la noi in tara, in loc sa ne facem griji pentru altii sau dimpotriva sa aruncam cu noroi in altii, pentru ca asa am vazut pe internet ca e cool.
Cand in toata lumea se faceau planuri de salvare si reduceri de costuri, noi cumparam Loganuri cu 70.000 EUR, votam legi in parlament pentru majorari salariale de 50% pentru profesori, bugetarii (CEI CARE NU PRODUC VALOARE ADAUGATA) ies si ei in strada pentru mariri de 50% la salarii.
Daca nu o sa ne trezim si o sa constientizam situatia in care ne aflam si ca in aceste momente e nevoie de un efort sustinut din partea tuturor, inclusiv a bugetarilor, pentru merge inainte, nu vad prea bine viitorul.
De m-as insela.
Pana una alta productia este motorul oricarei economii. Productie mai avem doar in sectorul privat. Daca productia nu merge, iar amaratul de muncitor vede ca din castigul lui de 540 RON trebuie sa tina in spate un profesor universitar care castiga 2-3000 RON sau un Judecator ce castiga aproximativ 5000 RON sau orice alt bugetar care castiga cel putin de doua ori cat el, ce crezi ca spune. Crezi ca simpatizeaza cu profesorii sau alti bugetari cand isi primeste preavizul prin care este anuntat ca este disponibilizat? Sau crezi ca bugetarii s-au gandit la el?
Cand in toata tara se fac concedieri si se vorbeste de reduceri de costuri si personal se trezesc bugetarii sa ceara majorari cu 50% a tuturor salariilor? De unde? Ca eu nu mai am de unde.
S-a ajuns in Romania sa fie mai avantajos sa lucrezi pentru stat, decat pentru sectorul privat. Este ceva de neconceput intr-o economie functionala.