Doua masini la pret de una. La o casa cumparata in Londra, primesti un Aston Martin gratuit. In Irlanda, cine cumpara o proprietate primeste o vila pe tarmul bulgaresc al Marii Negre.

Nu e misto, ci arata pana unde se ajunge atunci cand cererea e in moarte clinica. Asemenea anunturi au aparut in Londra si se bucura de mare succes. Industriasii nu stau sa astepte ca Statul sa vina sa le nationalizeze businessul si nici sa crape de foame, ci cauta solutii pentru a revigora vanzarile.

Potrivit proprietarului site-ului de vanzari auto “Broadspeed.com”, oferta de "Doua Subaru la pret de unul" a dus la vanzari de sute de unitati. Vanzand succesul, a inclus in oferta si Dodge Avenger. "S-au vandut in mai putin de o saptamana", a declarat sursa citata pentru AFP. Azi, oferta cuprinde doua Kia Magentis la pret de una.

In segmentul imobiliar, ofertele curg rau. Cine cumpara o proprietate, i se achita timp de un an toate utilitatile. Asta daca promotiile se duc si mai departe. Compania Fivewalk Homes ofera un Aston Martin V12 Coupé (in valoare de 122.600 euro) pentru primul client al unei proprietati din Eastbourne (a carei valoare ajunge la 1,39 milioane euro).

In Irlanda, PJD Construction ofera celor care cumpara o proprietate in zona Donegal (nord estul Irlandei), o vila pe tarmul bulgaresc al Marii Negre. Intr-o saptamana s-au incheiat 20 de contracte de vanzare.

Citeste si comenteaza pe Dan Popa's Weblog.