O delegatie a Bancii Mondiale a fost primita, joi, la Palatul Cotroceni, de presedintele Traian Basescu. Potrivit Administratiei Prezidentiale, delegatia Bancii Mondiale a fost condusa de Orsalia Kalantzopoulos, directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si tarile baltice.

Orsalia Kalantzopoulos a precizat, in timpul intalnirii, ca a avut deja o intrevedere cu ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, care a decurs "foarte bine", potrivit Mediafax.

Orsalia Kalantzopoulos a adaugat ca a mai avut intalniri cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, si cu presedintele Senatului, Mircea Geoana si ca ar fi trebuit sa aiba loc si o intalnire cu ministrulul Transporturilor, insa, "din anumite motive", aceasta "nu a fost posibila", iar delegatia Bancii Mondiale urmeaza sa aiba si intalniri cu sectorul privat.

"Va multumim ca ne vizitati in zile atat de dificile", i-a spus Traian Basescu reprezentantei Bancii Mondiale, precizand ca in urma cu cateva zile o delegatie a FMI a venit la Bucuresti si adaugand ca ramane de vazut ce decizie va fi luata "in legatura cu criza si cu reforma in Romania".