Despre cum vor evolua dobanzile si cursul de schimb in 2009, in scenarii optimiste sau pesimiste, Ionut Dumitru, economistul sef al Raiffeisen a discutat online cu cititorii HotNews.ro. "Este esential sa avem o stabilitate a cursului de schimb. Pentru mentinerea deficitului bugetar la un nivel scazut, solutia cea mai plauzibila ar fi reducerea drastica a cheltuielilor, iar cresterea taxelor iese din discutie", a declarat Dumitru in cadrul unui forum financiar-bancar desfasurat saptamana trecuta.

  • Intalnirea s-a incheiat
  • Intrati in articol pentru a vedea raspunsurile invitatului

Potrivit bankingnews.ro, Ionut Dumitru s-a alaturat echipei Raiffeisen Bank in aprilie 2005 ocupand la inceput postul de analist financiar in cadrul Departamentului de Cercetare de Trezorerie din Trezoreria Raiffeisen, din Decembrie 2005 preluand functia de Manager al Departamentului. In acelasi timp este si cadru didactic universitar (din 2001) in ASE Bucuresti, Catedra de Moneda.

Nota redactiei:Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.