Rezervele valutare ale BNR au scazut cu 235 milioane euro in aprilie, la 24,88 miliarde euro
Intrarile au reprezentat modificarea rezervelor minime in valuta constituite de institutiile de credit, alimentarea contului Ministerului Finantelor Publice, alimentarea contului Comisiei Europene, venituri din administrarea rezervelor internationale, operatiuni pe piata interbancara. In acelasi timp, iesirile au reprezentat modificarea rezervelor minime in valuta constituite de institutiile de credit, plati din contul Comisiei Europene, plati de rate si dobanzi aferente datoriei publice externe directe si garantate de stat, operatiuni pe piata interbancara.
Rezerva de aur s-a mentinut la 103,7 tone. In conditiile evolutiilor preturilor internationale, valoarea acesteia s-a situat la 2.227 milioane euro.
Rezervele internationale ale Romaniei, valute plus aur, au ajuns la finele lunii aprilie la 27,11 miliarde de euro, fata de 27,42 miliarde de euro la sfarsitul lunii martie.
Platile scadente in luna mai in contul datoriei publice externe, directe sau garantate de Ministerul Finantelor Publice, insumeaza 146 milioane de euro.

Fascinanta legătură dintre spionaj și tehnologie: de la datele stocate în ADN-ul uman, la falsul turn GSM din aeroport care-ți fură informațiile din telefon
Dan Amariei, la 20 de ani de la lansarea albumului Omul cu Șobolani – „Ne punem în cap”: „Existau niște locuri cu un farmec mișto, cum ar fi Lăptăria sau Motoarele, genul de locuri care nu cred că vor mai exista vreodată”
VIDEO REPORTAJ Libearty Sanctuary, cel mai mare sanctuar de urși bruni din Europa/ Care este populația reală de urși? Cât de mare ar trebui să fie ea?
Paradoxul pandemiei: internările s-au prăbușit în 2020, dar numărul infecțiilor nosocomiale a crescut față de 2019 - date oficiale la nouă luni
De ce căutăm urme de viață pe Marte și ce ar însemna pentru omenire dacă le-am găsi
Iata deja efectele FMI. Ia vedeti aici ce a insemnat FMI pt Zimbabwe. Da, o fi ea o tara bananiera, dar e elocvent ce inseamna "ajutorul" FMI.
http://khris.ro/index.php/03/2009/hiperinflatia-din-zimbabwe-vs-posibila-hiperinflatie-din-sua/