"Am sa fac o comparatie intre perioada 2006-2007 cand am fost, de asemenea, ministru al Transporturilor: la ora actuala, ceea ce se simte in mod acut in Ministerul Transporturilor este faptul ca s-ar putea face o serie intreaga de lucruri, ele sunt pornite, exista toate conditiile necesare ca unele lucruri sa mearga bine, sa mearga repede, s-au schimbat din punctul asta de vedere multe conditii, dar acum lipsesc banii", a afirmat, miercuri, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, la un seminar pe teme economice organizat de Business Standard.

"Acum vreo doi ani erau inca foarte multe lucruri, foarte multe mecanisme care nu erau inca puse la punct, incepand de la partea de proiectare, consultanta, inca nu existau firme foarte bine asezate in piata care sa poata sa faca repede astfel de lucruri, nici fimele de constructii inca nu erau la nivelul la care sunt acum. Am gasit un mediu privat mult mai bine pregatit sa poata sa duca repede si bine la bun sfarsit niste lucrari, si din pacate, acum nu avem noi atat de multe resurse financiare incat sa putem alimenta ce s-ar putea face", a adaugat ministrul Transporturilor.

Radu Berceanu se afla la cel de-al doilea mandat ca ministru al Transporturilor. El a mai ocupat aceasta functie in perioada 2006-2007, in Cabinetul Tariceanu.