“Domnul Popa?” Da, eu sunt. “Vreau sa va vand un pont” Ce fel de pont? “O banca la care controlul intern a descoperit mari nereguli.” Interesant. Ce nereguli? “Dom`ne, au dat credite angajatilor fara respectarea niciunei norme interne. Credite uriase, nerambursate in cea mai mare parte”.

Frumos. Dar cum s`a putut? Stiu ca e un ditamai comitetul de credit, nu e o singura persoana care aproba... ” Ascultati`ma ca stiu ce spun“ Aveti documente? “Sigur ca am.” Pai trimiteti`mi`le pe mail. “Nu pot” De ce? “Pai si eu am luat credit” A…, si acum vreti sa`i turnati pe cei care vi l`au dat, sau cum? “Domnu` Popa, sunt in comitetul acela de verificare interna. Am luat credit ca aveam nevoie. Dar acum vor sa ma dea afara si`mi cer sa rambursez creditul. Cum sa`mi faca asta?”

Pai cand ati sesizat ca dadeau aiurea credite? “In iarna”. Si de ce abia acum veniti sa`mi spuneti? “Pai nu v`am zis? Vor sa ma dea afara!” Iertati`ma, dar daca veneati in iarna, erati credibil. Acum, povestea dumneavoastra seamana a razbunare. “Si eu ce sa fac? Unde sa merg sa spun povestea asta?” Mergeti la BNR. “Da, va multumesc.”

Citeste si comenteaza pe Dan Popa's Weblog.