Ministerul Turismului intentioneaza sa cheltuiasca aproximativ 500.000 de euro pentru achizitionarea si amplasarea unor indicatoare turistice. Potrivit unui anunt de atribuire de pe site-ul e-licitatie.ro, Ministerul Turismului va organiza o licitatie deschisa pentru realizarea a minim 3.750 de indicatoare, in valoare de 498.750 euro.

Potrivitanuntului de participare, indicatoarele vor fi folosite pentru dezvoltarea sistemului informational pentru monumentele de patrimoniu mondial UNESCO. Durata contractului este de trei luni de la data atribuirii.

Una dintre conditiile pe care companiile participante la licitatie trebuie sa le indeplineasca este o cifra medie anuala de afaceri pe ultimii 3 ani rezultand din activitatea corespunzatoare obiectului procedurii de cel putin 1,4 milioane euro. Principalul criteriu de atribuire este cel mai scazut pret.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 august 2009.

Filme publicitare de 336.000 lei

Acest anunt nu este singurul postat pe site-ul e-licitatie.ro de catre Ministerul Turismului. Printre cele mai importante se afla o invitatie, publicata pe 15 iulie, pentru o achizitie publica in vederea creatiei campaniei nationale de promovare a Romaniei, valoarea contractului fiind estimata la 336.000 lei. Principalul criteriu de atribuire este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, iar obiectul contractului reprezinta productia de filme publicitare.

Cititi aici si alte anunturi ale Ministerului Turismului.