In perioada 24-26 iulie, Piraeus Bank Romania intrerupe partial functionarea sistemului sau informatic, pentru a efectua operatiuni de modernizare a sistemelor IT ale bancii, in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite clientilor sai. Intr-un comunicat, Piraeus Bank informeaza ca in perioada precizata va continua sa ofere servicii clientilor sai, cu anumite limitari.

Vineri, toate sucursalele Piraeus Bank vor derula un program de lucru cu publicul pana la ora 16:00. Sambata, sucursalele Unirii si Afumati nu vor avea program de lucru cu publicul.

Cardurile de debit Shop&Cash vor putea fi utilizate la ATM-uri pentru retrageri de numerar si interogari de sold, dar nu vor putea fi folosite pentru platile la comercianti in intervalul 24 iulie, ora 20:00, si 26 iulie, ora 24:00.

In ceea ce priveste serviciul Piraeus Online Banking, acesta nu va fi disponibil in perioada 24 iulie, ora 20:00, pana pe 26 iulie, ora 24:00.

Cardurile de credit Piraeus Visa Classic si Visa Exclusive Gold emise de Piraeus Bank pot fi utilizate in intervalul mentionat, atat la comercianti, cat si la ATM-uri din reteaua proprie sau retelele altor banci, iar serviciul Call Center va fi disponibil permanent.