Leonard A. Lauder, presedintele consiliului de administratie al Estee Lauder Companies, a declarat pentru HotNews.ro ca industria de cosmetice, mai ales produsele "de baza", au facut fata cu bine crizei. Cel mai bine s-au descurcat "rujurile pentru ca sunt ieftine si la moda si cremele de fata pentru ca nu vrem sa facem riduri", a declarat Lauder intr-un interviu acordat HotNews.ro, raspunzand intrebarilor adresate de cititori.

Mai intai, Leonard Lauder a raspuns intrebarii lui 'Robert Brandson...escu' pe tema evolutiei dolarului american si performanta acestei monede in comparatie cu euro, care castiga teren pe plan international.

Apoi seful Estee Lauder a vorbit despre cum a afectat criza industria de cosmetice, raspunzand intrebarii adresata de Ana.

Scurta biografie

Leonard A.Lauder este presedinte al consiliului de administratie al The Estée Lauder Companies Inc., unul din liderii internationali ai industriei de cosmetice si moda. A fost premiat in mai multe randuri pentru activitatea sa in News York City. Este co-fondator al Institutului de Management si Studii Internationale Joseph H. Lauder, care apartine de Universitatea Pennsylvania. Este presedinte de onoare al Whitney Museum of American Art si membru al Consiliului de relatii externe. Lauder este presedinte de onoare al Institutului Aspen.

Interviul a fost acordat cu ocazia seminarului "20 de ani in urma – 20 de ani ce vor urma: etape si perspective pentru Europa Centrala si de Est”, organizat de Institutul Aspen.