Toate tranzactiile efectuate cu orice tip de card Bancpost, prin ATM-urile din reteaua bancii precum si prin POS-urile Bancpost aflate la comercianti, vor fi suspendate sambata noaptea si dimineata, intre orele 1:00 si 10:00. In acest interval vor fi efectuate imbunatatiri la sistemul IT al institutiei bancare. Nici aplicatia „Fastbanking” nu va fi functionala in acest interval de timp.

"Bancpost isi anunta clientii ca in acest week-end va efectua o prima etapa dintr-un amplu proces de up-gradare semnificativa a sistemului sau IT, menit sa ofere clientilor bancii servicii noi, imbunatatite, de cea mai buna calitate", se arata intr-un comunicat al bancii.

"Ca urmare a acestei importante lucrari, clientii bancii vor economisi timp, avand posibilitatea de a plati facturile pentru serviciile de utilitate publica cu orice card de debit emis de Bancpost, la toate ATM-urile din reteaua bancii. Titularii de conturi prin care isi incaseaza salariile pe carduri emise de Bancpost vor putea efectua toate tipurile de tranzactii, cum ar fi: ordine de plata, plata facturilor de utilitati, rambursarea ratelor aferente creditelor acordate in lei si cardurilor de credit", anunta institutia bancara.

"Si nu in ultimul rand, clientii Bancpost vor putea efectua retrageri de numerar la ghiseele bancii fara a fi nevoie sa foloseasca in acest scop cardul de debit", se mai arata in comunicatul Bancpost.