In luna iulie, in Romania s-au nascut 21.132 de copii sanatosi. Este pentru prima oara in ultimele 6 luni cand numarul populatiei este in crestere, inregistrand un spor natural pozitiv.

Asa ca am mers in maternitate, sa vedem ce spun mamicile. Aici am cunoscut-o pe Bianca, o fetita vioaie in varsta de …numai 2 zile. Marius si Ioana, proaspetii parinti par cei mai fericiti oameni din lume.

“Viata ni s-a schimbat in totalitate de cand am aflat ca vom avea un copil. si schimbarile mari abia de acum vin.”, spune Marius, tinandu-si fetita in brate. “Este atat de mica si delicata …nici nu stiu cum s-o tin!” se emotioneaza.

Fericitul tatic are dreptate: un copil schimba totul! Parintii incep sa vada lucrurile altfel, si fiecare aspect al vietii lor se schimba datorita bebelusului pe care il iubesc atat de mult.

Sanatatea si siguranta familiei sunt pe primul loc. Cand ai un copil in brate, incepi sa constientizezi toate riscurile la care te expui zilnic. Incepi sa te gandesti la o asigurare de viata.

Groupama Asigurari iti intelege grijile si nevoia de siguranta. Politele de asigurare de viata, variate si flexibile, iti vor proteja familia de riscuri si te vor lasa sa te bucuri in fiecare moment alaturi de cei dragi.

Groupama Asigurari este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurari si servicii financiare, cu 16 milioane de clienti in 14 tari din toata lumea. in Romania, a luat nastere prin fuziunea Asiban si BT Asigurari si are deja o retea de peste 300 de agentii si puncte de lucru prin care asigura tot ce conteaza pentru tine.