Cresterea economica din anii trecuti a dat multe idei de afaceri romanilor. Plini de sperante, multi si-au facut curaj sa se lanseze pe cont propriu. Rampa de lansare: creditul.

Se astepta cineva ca lunile in care rata la banca era platita in termen sa fie numarate? Prea putini. Pe restul, criza economica i-a luat pe “neplatite”. Oameni cu afaceri mai mici sau mai mari si-au dat brusc seama ca nu-si mai permit nici macar falimentul.

Graficul bugetului arata ca un montaigne russe inspaimantator: panta e mai abrupta decat ai fi crezut si …inca nu-i vezi capatul! Solutii in picaj nu prea exista. Ideea e sa-ti pui centura de siguranta inainte ca masinaria sa porneasca!

Probabil de afaceri cu centuri de siguranta n-ai mai auzit…dar de asigurari de business, cu siguranta. Exista diferite tipuri de polite, in functie de riscul de care vrei sa uiti: de la asigurari ale bunurilor, utilajelor, creditelor, pana la asigurari de raspundere civila sau de persoane.

Considera compania de asigurari un nou partener de afaceri. Alege-ti un profesionist!Groupama Asigurariface parte din unul dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurari si servicii financiare, cu 16 milioane de clienti in 14 tari din toata lumea.

Proaspat infiintata in Romania, prin fuziunea Asiban si BT Asigurari, Groupama Asigurari are deja o retea de peste 300 de agentii si puncte de lucru prin care asigura tot ce conteaza pentru tine.

Afacerea ta conteaza?