(P) In Bucuresti, se inregistreaza zilnic pierderi semnificative de apa potabila din cauza uzurii avansate a conductelor si a echipamentelor de pompare.

Vechi de cand era bunica fata, aceste instalatii trec si prin casa ta. Iar daca stai de ceva timp la bloc, sigur ti s-a intamplat macar odata sa constati aceste pierderi de apa …pe covorul nou din sufragerie.

Indiferent daca a fost o problema la instalatie sau ai uitat un robinet deschis, risipa de apa te costa mai mult decat inregistreaza apometrele. Mihai Stanescu, instalator la datorie intr-un bloc din sectorul 1, ne impartaseste din experienta zilnica: “Cel putin un perete e distrus in cazul unei scurgeri de apa. Si daca nu se opreste la timp, curge pana jos. Acum de exemplu, de la o toaleta stricata la etajul 6 s-a dus apa pana la parter.” Cine plateste pentru toate astea?, am intrebat …retoric.

Instalatorul, oricat de priceput, n-a putut sa ne spuna. N-am mai pus alte intrebari, pe scara deja se auzeau vecinii certandu-se.

Cine plateste deci? Tot ce-ti putem spune este ce trebuie sa faci ca sa nu platesti tu: asigura-ti casa!

Politele pentru locuinteGroupama Asigurari sunt variate si flexibile si iti scot din casa riscurile de inundatii, incendii, fenomene naturale, cutremure, accidente aviatice si rutiere, furturi sau vandalism.

Groupama Asigurarieste parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurari si servicii financiare, cu 16 milioane de clienti in 14 tari din toata lumea. In Romania, a luat nastere prin fuziunea Asiban si BT Asigurari si are deja o retea de peste 300 de agentii si puncte de lucru prin care asigura tot ce conteaza pentru tine.

Deci… ai inchis apa? Dar vecinii tai?