Banca Comerciala Romana (BCR) a decis in urma unei analize sa reduca programul de lucru cu publicul, incepand de lunea urmatoare (26 octombrie a.c.) pentru un numar de 95 unitati retail.

„BCR raspunde astfel cerintelor pietei”, se arata in comunicatul institutiei. Potrivit documentului, analiza fluxurilor de clienti pe intervale orare a relevat ca acestia solicita serviciile bancare cu precadere pe parcursul dupa-amiezii, dupa terminarea serviciului, in drum spre casa.

„Programul de lucru cu publicul incepe in toata reteaua bancii la ora 09.00, clientii avand acces la serviciile bancii pana cel mai tarziu la ora 18.00, in cursul saptamanii in functie de tipul unitatii (sucursale judetene/de sector si unele dintre agentii), unele dintre unitatile mai mici lucrand cu publicul pana la ora 17.30”, se mai arata in comunicat.

Totodata, un numar de 52 de unitati nu vor mai avea program de lucru cu publicul in zilele de sambata. Sambata, BCR are deschise, intre orele 09.00 – 13.00, 107 unitati din reteaua de unitati a bancii.

Unitatile BCR care isi desfasoara activitatea in marile centre comerciale, au program special, si isi vor desfasura activitatea conform programului de lucru al acestora, se mai spune in comunicatul BCR.