Millennium Bank a anuntat marti ca a finalizat procesul de dezvoltare a retelei teritoriale, oferind in prezent servicii de retail prin intermediul a 74 de sucursale din Bucuresti si din 17 judete ale tarii, se arata intr-un comunicat al institutiei financiare. Procesul de dezvoltare a retelei Millennium Bank a inceput in luna iulie.

"Unitatile dedicate anterior exclusiv serviciilor de consumer finance au fost dotate cu casierii, astfel incat clientii pot face acum tranzactii si depozite si in aceste sucursale. Procesul de dezvoltare a retelei Millennium Bank a inceput in iulie si s-a desfasurat in fostele centre de credit aflate in 15 orase – Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Craiova, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Targu-Mures", se mai arata in comunicat.

Millennium Bank, subsidiara grupului portughez Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007 prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. In prezent, banca are 74 de unitati pe teritoriul Romaniei, care se adreseaza populatiei, companiilor si clientilor de private banking.