Banca Comerciala Romana isi face ordine in conturi, urmand sa inchida conturile curente inactive, se arata intr-un comunicat al companiei. Astfel, in acest week-end BCR va inchide acele conturi curente prin care clientii persoane fizice nu au efectuat operatiuni bancare in ultimele 6 luni calendaristice consecutive si in care nu se regasesc sume de bani.

"Operatiunea se deruleaza in acord cu prevederile contractelor incheiate cu clientii. Clientii carora li se vor inchide conturile curente inactive nu vor avea de suportat nici un cost pentru aceasta operatiune", se arata in comunicatul BCR. Nu vor fi inchise conturile curente pe care clientii le folosesc in legatura cu alte produse pe care le detin la BCR (de exemplu: conturi cu card de debit atasat, conturi curente atasate produselor de economisire sau de creditare, de orice fel).

Aceste conturi curente continua sa functioneze ca si pana acum, pentru a asigura clientilor accesul deplin la produsele BCR in legatura cu care au fost deschise. De asemenea, nu vor fi inchise conturi de depozit, conturi de economii, conturi de certificate de depozit, conturi de credite – de orice fel, conturi de card – de orice fel.