Pana acum mesaje au fost semnate de catre salariati din 15 orase. Toate erau legate de nemultumiri si se incurajau reciproc. Desigur, mesajele sunt in nume personal, nu angajeaza pe toti salariatii. Insa unele sunt semnate de sefi de agentii, altele de directori in cadrul agentiilor si exprima o revolta. De la conditiile salariale precare in raport cu volumul de munca depus, renuntarea la acele mici facilitati care mai usureaza cat de cat efortul, tratarea subalternilor de la mare inaltime, toate au indus un sentiment de frustrare si revolta in randul angajatilor.

Solutia e simpla. Sa se renunte la unele cheltuieli cu sponsorizarile, poate chiar si la o parte din profit, in favoarea angajatilor.

Cred ca o organizatie cu angajati multumiti chiar daca are un profit mai mic este mai sigura decat o mare organizatie cu un mare profit, dar in care mocneste revolta. Poate ca dl. presedinte Groningen va lua acele decizii intelepte….Nu as vrea sa public mesajele…chiar i`ar pune intr`o postura jenanta pe unii de acolo si nu asta intentionez.

Dar pentru veridicitate, pun doar cateva fraze din ele...

Citeste mesajele si comenteaza pe Dan Popa's Weblog.