Ceea ce veti citi mai jos sunt fapte autentice, strict legate de viata de zi cu zi a unei banci. Sunt minutele comitetului de acordare a creditelor. Banca in cauza este printre cele care au concediat masiv. Prea tarziu insa…

Nu am schimbat ortografia in niciun fel.

“Solicitam aprobarea acestui credit in conditiile in care codebitorul L.T. figureaza in baza de date a CRB cu restanta in valoare de 2240 ron in categoria D si cu restanta in valoare de 2221 ron in categoria E.De asemenea, va rugam , sa ne dat-i acordul pentru acceptarea participarii la acest credit a codebitorului A. B. care nu indeplineste conditia de varsta, acesta depasind varsta de 65 de ani la data ultimei scadente”

“Clienta este angajata la R…BUCURESTI, cu un salariu de incadrare de 3455 ron, beneficiind de sporuri cu character permanent, care sunt evidentiate in fluturasii de salariu si in CM. Solicitam optinerea aprobabrii acordarii creditului, chiar daca dna nu a lucrat in ultimele 8 luni fiind mai degraba bolnava. Sotul dnei este si Directorul General si nea dat asigurari caci nu va fi disponibilizata”

Citeste restul materialului si comenteaza pe Dan Popa's Weblog.