Vizita in Romania a directorului general al Fondului Monetar International (FMI), Dominique Strauss-Kahn, incepe marti dimineata la ora 8,15 la sediul Guvernului, unde se va intalni cu premierul Emil Boc si cu membri ai Executivului, au declarat pentru Hotnews surse apropiate intrevederii. De la Guvern, Kahn va pleca la ASE unde va dialoga cu studentii si va aborda rolul FMI in criza globala.

Incepand cu ora 12,30 directorul general al FMI se va afla la Parlament unde se va adresa plenului reunit. La finalul alocutiunii sustinute de seful FMI, fiecare grup parlamentar va avea timpi alocati pentru a-si exprima punctele de vedere referitoare la subiectele expuse de Dominique Strauss-Kahn.

La ora 15,30 va avea loc in Salonul Prezidential de la Aeroportul Henri Coanda conferinta de presa de dinaintea plecarii. Vizita de maine este prima pe care Dominique Strauss- Kahn o face in Romania din postura de director general al FMI.

HotNews.ro va va tine la curent cu declaratiile pe care directorul general al FMI le va face in Romania si cu evenimentele care vor insoti vizita lui Dominique Strauss-Kahn.