Conditiile: In sudul si in sud-estul continentului, presiunea parea ridicata, desi stiam ca in a doua parte a zilei va mai scadea. In Romania vremea era predominant frumoasa, cu cerul variabil si, numai izolat ar putea ploua slab. Cantitatile de apa ar putea depasi, pe arii variabile, 20 de litri pe metru patrat. Vantul va prezenta intensificari variabile, indeosebi in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 27 de grade. Asa era vremea cand am intrat pe poarta bancii ca sa imi schimb contractul de credit cu dobanda variabila, scrie Dan Popa pe blogul sau.

Ce vrea banca: Sa imi mute dobanda variabila a creditului in una fixa, de acelasi nivel. 12, 5%, DAE peste 15% la euro. In mod concret, rata ramane aceeasi, 166 de euro la un credit luat pe 10 ani, de 10.000 euro. E corect? Nu este!

Sa semnez ca orbetele un document pe care nu l-am vazut, nu stiu cum arata . Si, zic Ei, daca nu il semnez, se cheama ca il accept tacit. Il accept pe naibii!

Sa cred ca lucreaza in favoarea mea dupa ce azi mi-au spus in fata ca vechea dobanda nu era “legata” de nimic, iar cea noua este identica cu cea veche. Lucreaza pe naibii in favoarea mea.

Le-am spus sa imi trimita actul acela aditional, sa il citesc, desi mai mult ca sigur nu il voi semna. Pana la noi ordine am sa imi reziliez contractul. Daca nu negociem cu adevarat, nu bataia clasica de joc.

Comenteaza pe blogul lui Dan Popa.