Premierul Emil Boc a reluat declaratia facuta in urma cu cateva zile potrivit careia in luna iulie, ultimele 5 judete cu gradul de colectare cel mai mic vor avea conducerea de la Finante schimbata. Boc a precizat ca vor fi schimbati directorii de la Finante, de la Garda Financiara si de la Vama.

"In luna iulie, cand se va face evaluarea pentru luna iunie, ultimele cinci judete cu gradul de incasare cel mai scazut la bugetul de stat vor avea conducerea de la Finante decapitata. Asta inseamna ca directorul de la Finante, de la Garda Financiara, de la Vama, directorii adjuncti din ultimele cinci judete cu cea mai slaba performanta vor pleca acasa, vor fi schimbati. Pentru ca numai intr-o asemenea maniera putem, in sfarsit, sa castigam batalia atat de dura pe care o avem de dus cu evaziunea fiscala", a spus Boc.

"Nu sunt multumit de performanta ANAF in privinta combaterii evaziunii fiscale. Am avut o discutie foarte dura cu reprezentantii ANAF-ului. Nu am primit un raspuns inca de la Corpul de control de la ANAF", a declarat, recent, premierul.