Dincolo de patimile politice si incarcatura etnica, reimpartirea administrativa a Romaniei e asteptata cu interes legitim de mediul de afaceri autohton. Simplificarea birocratiei, accesul mai usor la resurse in teritoriu, eficientizarea actului de justitie sint citeva dintre cererile oamenilor de afaceri.

Foto:

In acest moment exista in discutia publica trei proiecte de reorganizare: cel al UDMR (cel mai vechi dintre ele), cel propus de PDL si cel al USL. Fiecare are propria sa filosofie si incarcatura politica inerente. Se apropie vreunul dintre aceste proiecte de nevoile reale ale Romaniei? Dar care sint aceste nevoi punctuale?

Speranta Munteanu, Senior Director KPMG Romania, a discutat online cu cititorii HotNews.ro despre solutiile asteptate de comunitatea de business.

Scurt CV Speranta Munteanu:

- Senior Director al Departamentului de Restructurare al KPMG Romania, care ofera servicii concentrate pe dezvoltarea si implementarea unor solutii de redresare a companiilor aflate in dificultate financiara si/sau in insolventa

- Anterior a fost Senior Director la PricewaterhouseCoopers

- Absolventa a Universitii din Sheffield si a Universitatii Tehnice de Constructii din Bucuresti

Nota redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori. Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate