EY România continuă investiţiile în practica de consultanţă financiară și o numește pe Iulia Bratu Partener Asociat în cadrul departamentului de Strategie și Tranzacții. Iulia Bratu va coordona practica Lead Advisory, cu atribuţii în zona de consultanță pentru fuziuni şi achiziţii, precum şi pentru atragerea de capital şi finanţări.

Iulia BratuFoto: EY România

Iulia Bratu este unul dintre cei mai apreciaţi consultanţi de M&A din România, având peste 17 ani de experiență în domeniul financiar şi în cel de consultanță, atât în zona serviciilor profesionale, cât şi în investment banking.

„România reprezintă o destinaţie atractivă pentru investitori, atât locali, cât şi străini, cu un potențial de dezvoltare bine fundamentat, sănătos și solid, susținut în special prin dinamica pozitivă și pe termen lung a afacerilor antreprenoriale româneşti. Prin numirea Iuliei Bratu, EY îşi consolidează competenţele în materie de consultanţă în toate etapele ciclului de viaţă al tranzacţiei, concentrându-se pe nevoile clienților şi pe calitatea asistenţei oferite”, spune Peter Latos, Liderul departamentelor de Consultanţă, Strategie și Tranzacții, EY România.