Campionatul European de fotbal (8 iunie - 1 iulie) si Jocurile Olimpice de la Londra (26 iulie - 12 august) sunt principalele evenimente ale anului sportiv 2012. Intra in material pentru a vedea unde pot fi urmarite partidele de la turneul final gazduit de Ucraina si Polonia si intrecerile de la Londra.

Euro 2012Foto: Captura Youtube.com

Jocurile Olimpice de la Londra:

Competitia gazduita de Londra va fi transmisa de catre TVR si Dolce Sport. Conform Pagina de Media, Dolce va prelua sporturile de echipa (baschet, handbal, fotbal, polo, volei si hochei), in timp ce Televiziunea Romana va transmite restul concursurilor.

EURO 2012:

Turneul final din Ucraina si Polonia va putea fi urmarit in direct pe TVR si pe Dolce Sport. Cele doua vor difuza in paralel meciurile de la EURO (Dolce va avea 10 partide, printre care si o semifinala - conform Adevarul).

Europa League:

Meciurile Stelei din Europa League (cel putin doua - cu Twente) vor fi transmise de catre ProTV. De asemenea, tot ProTV-ul (n.r. si Sport.ro) va difuza si celelalte dispute din aceasta competitie, inclusiv finala de pe "Arena Nationala" - 9 mai 2012.

Champions League:

TVR si Dolce vor difuza, in paralel, disputele din Champions League, competitie care se va incheia in data de 18 mai 2012, odata cu finala de pe "Allianz Arena" din Munchen.

Alte competitii importante din 2012 (Turul Frantei, Australian Open si Roland Garros) vor putea fi urmarite pe Eurosport. Wimbledon-ul va fi transmis de catre Digisport.

Liga 1:

Partidele din Liga 1 vor fi difuzate de catre Digisport (7 meciuri pe runda), Antena 1/ Gsptv (o partida pe etapa) si Dolce (un meci pe etapa).