Ultimele reclame lansate de Apple, deși au înregistrat multe vizualizări, așa cum era de așteptat, arată că Apple Smartwatch este o nouă provocare pentru compania Apple atunci când vine vorba despre ideile folosite pentru comercializarea dispozitivului electronic, scrie theverge.com.

Apple Watch Foto: Captura YouTube

Apple a lansat ieri 4 clipuri comerciale pentru Apple Smartwatch care seamănă destul de mult cu cele lansate în luna aprilie a acestui an. În plus, două dintre ele, Berlin și Beijing, au aceeași coloană sonoră.

Aceste lucruri ne arată că Apple Watch este un produs cu mult mai greu de promovat decât un iPhone sau un iPad. Departamentul de marketing de la Apple se luptă în continuare cu provocarea de a găsi mesajul potrivit pentru Apple Smartwatch, care va face ca acest dispozitiv electronic să fie văzut de către public ca unul necesar pentru îndeplinirea activităților de zi cu zi.

Caracteristicile pe care se pune accentul în reclamele de mai jos arată că Apple Smartwatch este un dispozitiv electronic util, care ajută utilizatorii să își organizeze programul zilnic pentru atingerea obiectivelor ce țin atât de activitățile sportive, cât și de cele profesionale, să facă din fiecare călătorie o experiență unică, și sugerează că dispozitivul este practic pentru mai multe aspecte ale vieții moderne.