Mediul de afaceri face loc companiilor mici, startup-urilor, freelancerilor si antreprenorilor, iar acestia schimba regulile jocului. Cu ajutorul unei idei practice si testate, a unui plan realist dar flexibil si nu in ultimul rand a unei infrastructuri tehologice bine pusa la punct, companiile mici revolutioneaza modul in care functioneaza un business: cu un numar foarte mic de angajati se pot indeplini sarcinile unei intregi echipe, se poate lucra de oriunde, se poate realiza colaborarea intre persoane care nu s-au intalnit niciodata si se aloca activitatilor de zi cu zi un numar de ore cu mult redus.

Alegerea mea este CanonFoto: Canon

Avand in vedere ca echipamentele tehnice cel mai des utilizate in companii sunt echipamentele de imprimare si scanare, Canon vine in intampinarea intreprinderilor mici cu cu o gama larga de solutii dedicate, astfel incat acestea sa poata beneficia de experienta vasta a brand-ului si sa aiba acces la cele mai moderne tehnologii, cu investitii minime.

Dintre acestea, gama de echipamente color si alb-negru Canon i-Sensys si Pixma ofera o plaja variata de optiuni de conectivitate si instrumente software usor de utilizat destinate intreprinderilor cu unul sau mai multe birouri, cu ajutorul carora utilizatorii vor profita de functiile de imprimare, scanare si partajare pentru birou. In plus, echipamentele vor furniza in mod fiabil rezultate de inalta calitate si o productivitate superioara la costuri reduse.

Pentru intreprinderile sau angajatii pentru care afacerile presupun multe deplasari si un mediu flexibil de lucru, cele mai recomandate solutii Canon pentru scanare si partajare sunt echipamentele imageFORMULA. Scannerele Canon imageFORMULA reprezinta solutii ideale pentru mentinerea productivitatii in miscare. Compacte si usoare, cu Wi-Fi si alimentate prin USB sau de la baterii, scannerele imageFORMULA ofera utilizatorilor servicii de scanare wireless facila si deci, posibilitatea e a lucra de oriunde.

In plus, in perioada 1 august - 30 septembrie, pentru fiecare produs de imprimare si scanare Canon i-Sensys, Pixma si imageFORMULA achizitionat din magazinele partenere Canon, dintre cele participante la promotie, clientul va primi pe loc, un cadou pliat pe nevoile sale: un rucsac Canon sau un router WiFi.

Mai multe detalii despre promotia Canon SOHO (small offices - home offices) pot fi aflate prin accesarea urmatorului link.