Actorul Adrian Nour a discutat in cadrul unui interviu despre cum reuseste sa imparta intre viata personala si cea profesionala si despre cum aplicatia MyBRD i-a simplificat viata, acum avand mai mult timp pentru familie si cariera.

Adrian NourFoto: Captura video
  • Adrian Nour - actor, muzician

Talent mi s-a spus ca am destul de tarziu, pe la 19-20 de ani, inainte sa intru la facultate. Am facut facultatea de Teatru si abia dupa facultate am inceput sa cant, iar de dansat am inceput si mai tarziu. Acum vreo doi-trei ani am intrat in trupa lui Dan Puric si am inceput sa invat dansuri populare, step, care este numarul unu in topul stilurilor de dans. Asta ma atrage cel mai mult, iar studiul pentru step mi-a ocupat si cel mai mult timp. Acum pot sa spun ca am ajuns la un nivel destul de ridicat pentru Romania. Imi place mult ca acum pot sa improvizez, sa fac muzica “cu picioarele”. Toate au oarecum o legatura, si muzica, si dansul, si teatrul. Joc in multe spectacole de musical, cel mai recent fiind "Fantoma de la Opera”. Acolo trebuie sa si dansezi, sa si canti si sa si joci.

  • Cum impaca dansul, cantatul si actoria

Acum simt ca muzica imi e cel mai aproape si am cam neglijat-o asa o perioada de timp. Nu credeam ca pot sa fac din asta o cariera, dar prea multi oameni au spus “mai Adi, tu trebuie sa canti, sa iti faci o trupa”. Si imi place foarte mult, iar acum am intrat si pe partea asta a jazz-ului si e o lume fascinanta. Am cunoscut multi muzicieni foarte talentati de la care am invatat foarte multe si inca mai invat. Numai colaborand cu ei si e o lectie.

  • Cum gestioneaza proiectele si timpul personal

Ma bucur ca nu sunt… cuvantul cel mai potrivit cred ca ar fi disperat. Nu ma arunc in tot felul de proiecte doar de dragul de a face ceva sau de a castiga anumite sume de bani. Incerc sa aleg cat mai bine spectacolele in care joc si colaborarile muzicale. Incerc sa fiu cat mai mult pe acasa si sa acord cat mai mult timp lucrurilor importante. Pana acum am reusit. Nu a fost trecerea asta foarte brusca la mine. Am luat-o foarte usor si nu m-a ametit.

  • Cum l-a ajutat aplicatia MyBRD

Problema la mine e atunci cand sunt in turneu. E mai complicat. Si reusesc sa imi fac toate platile, sa imi verific conturile, oriunde as fi. Chiar e o reclama in care sunt prezentat in autocar cu trupa, mergem intr-un tuneu si imi rezolv problemele. Chestia asta chiar se intampla. Fac asta oriunde as fi si ce e bine e ca e si sigur. Prima data recunosc ca aveam o temere. Dar e foarte sigura.

Nu imi place sa platesc facturile la un ghiseu si acum e mult mai bine, imi place mult mai mult asa. E si foarte usor de folosit, iti instalezi o aplicatie, probabil asta dureaza 30 de secunde. Aplicatia e foarte usor de folosit, trebuie doar sa te duci la banca si sa iti link-uiesti contul de aplicatie si dupa asta iti poti verifica totul acolo, poti plati fara facturi, fara hartii, fara birocratie, fara stat la cozi, fara asteptat. Totul este foarte rapid.

Sa iti dau un exemplu concret, ca sa vezi cat de utila e aplicatia. Am avut un concert la Iasi si au fost niste probleme de organizare, nu ne-au platit cazarea acolo si am putut foarte bine, pe drum fiind catre Iasi de la Bucuresti, sa transferam bani online la hotel, am rezolvat problema. Cand am ajuns in Iasi, aveam cazarea asigurata si totul a fost bine. Totul a durat cateva minute.

Interviul integral cu Adrian Nour: