Samsung prezinta marti noul Galaxy Note 7 pe plan mondial, compania avand asteptari mari de la cea mai cunoscuta "phableta" din piata. Sursele citate de diverse site-uri spun ca Note 7 va avea ecran de 5,7 inci, conector USB-C, 4 GB RAM si camera prinicpala de 12 MP.

SamsungFoto: Hotnews

Samsung a avut un trimestru doi foarte bun datorita modelelor S7 si S7 edge, iar pentru ultimele patru luni din an mizeaza multe pe noul Galaxy Note 7 care va fi prezentat oficial pe 2 august si va fi in centrul atentiei si la targul de tehnologie IFA Berlin, la inceput de septembrie.

Diversele zvonuri indica faptul ca telefonul va avea display QHD Super AMOLED de 5,7 inci, camera principala de 12 MP si camera de 5 MP pe partea frontala.

Se pare ca va avea mufa USB-C in loc de micro USB si va dispune si de scanner de iris. Ecranul va fi curbat, spatele va fi din sticla, iar cadrul, din metal.

Dimensiunile sunt 153.5mm x 73.9mm x 7.9mm, iar greutatea, de 168 grame. Telefonul dispune de 64 GB stocare ce poate fi extinsa cu card micro SD.

Note 7 va dispune si de S-Pen.

Sursa: ZDNet