​Samsung a inceput sa instaleze standuri in cateva dintre cele mai mari aeroporturi din lume, astfel incat posesorii de telefoane Galaxy Note 7 sa le poata schimba sau sa-si poata primi banii inapoi. Decizia vine dupa ce tot mai multe linii aeriene interzic pasagerilor sa urce in avion cu Galaxy Note 7. Aeroporturile au devenit puncte critice pentru Samsung care are parte de extrem de multa publicitate negativa cand inainte de decolare pilotii fac un anunt special legat de modelul care a luat foc in cateva zeci de cazuri.

Foto:

Samsung a instalat standuri in aeroporturi mari din Australia, Coreea de Sud si SUA si va veni cu astfel de puncte speciale si in alte aeroporturi din lume. Posesorii de Galaxy Note 7 pot sa le schimbe cu alte modele sau sa isi primeasca banii inapoi.

Saptamana trecuta autoritatile aeronautice americane au interzis Note 7, iar in ultimele zile companii aeriene din toata lumea au anuntat interdictii: AirAsia, Singapore Airlines, Qantas, Emirates, Virgin Atlantic, Malaysia Airlines, All Nippon Airways si Air New Zealand.

Au aparut si confuzii, unii posesori de Samsung Galaxy S7 crezand ca si pe ei ii afecteaza recall-ul. In plus, pe internet a fost postata o inregistrare audio in care un pilot Lufthansa se refera la Galaxy S7, in loc de Galaxy Note 7.

Sursa: The Guardian