Desi Samsung a scos de cateva luni de pe piata telefoanele Galaxy Note 7 si proprietarii au fost somati sa le returneze, mii de oameni inca folosesc in SUA aceste telefoane care s-au dovedit a fi periculoase. Dupa ce a facut cateva incercari, operatorul Verizon spune ca va face astfel incat apelurile celor care inca folosesc telefoanele sa fie redirectionate catre operatori ai companiei, scrie BBC.

Samsung Galaxy Note 7Foto: Samsung

Operatorii din SUA au lansat update-uri care sa impiedice incarcarea bateriei si care sa nu mai permita telefoanelor sa se conecteze la retea.

Insa mii de oameni nu au predat telefoanele, iar cei de la Verizon spun ca aceste aparate reprezinta un pericol, din moment ce au existat zeci de cazuri in care au luat foc.

Masura gandita este ca apelurile facute de pe aceste telefoane sa fie automat directionate catre oameni ai companiei care le vor cere sa predea telefonul.

Cei care nu vor sa renunte la telefon nici dupa acest pas ar putea fi obligati sa plateasca total contravaloarea acestuia (peste 850 dolari).