HMD Global, compania care detine licenta exclusiva a brandului Nokia pentru telefoane si tablete, anunta ca Nokia 8 va putea fi achizitionat si in Romania de la toti operatorii si marii retaileri - Orange, Vodafone, Telekom, Altex, Flanco si eMAG. Pretul recomandat este de 2.699 lei. Nokia 8 are ecran de 5,3 inci, 4 GB RAM, camera de 13 MP si baterie de aproape 3.100 mAh. Compania insista pe calitatea sunetului, pe un concept special de selfie si pe calitatea designului.

Nokia 8Foto: HMD Global

Varful de gama la Nokia, marca ce acum cateva luni a relansat si telefonul 3310, are ecran de 5,3 inci, 1440 x 2560 pixeli, 554 ppi. Telefonul cantareste 160 de grame si are procesor octa-core, Qualcomm Snapdragon 835.

Memoria interna este de 64 GB, iar RAM-ul de 4 GB. Bateira este de 3.090 mAh.

Compania insista pe conceptul de bothie la noul telefon. "Nokia 8 introduce o premiera mondiala care permite transmiterea livestream de video Dual-Sight catre retele sociale, precum Facebook si YouTube.Prin Dual-Sight se afiseaza simultan imagini filmate atat prin camera frontala, cat si prin cea din spate, putandu-se utiliza modul de afisare split screen, atat pentru fotografii, cat si pentru video", spune compania.

HMD Global este o companie finlandeza infiintata de fosti directori Nokia. A obtinut licenta exclusiva pentru celebrul brand si promite ca il va relansa.