Unda verde pentru pasionatii de tehnologie la iSTYLE. In fiecare an, fanii Apple asteapta momentul in care vor putea trece la un nou iPhone mai performant, astfel ca programuliPhone Greensare in ajutorul celor care isi doresc mereu cel mai nou model disponibil.

Ce inseamna iPhone Green?

iPhone Green propune un alt fel de reciclare care iti da unda verde sa achizitionezi mereu cel mai nou iPhone direct de la iSTYLE. Astfel, in timp ce afli mai multe despre nouliPhone X, te poti bucura linistit de iPhone 8, stiind ca atunci cand noul model va fi disponibil il vei putea achizitiona in rate fixe, fara sa fie nevoie sa achiti toate ratele pentru vechiul telefon.

Ce trebuie sa stii daca intri in programul iPhone Green

  • Nu e pentru toata lumea. Daca nu esti genul care vrea sa aiba cel mai nou iPhone cat e inca "verde", nu e pentru tine. 
  • Daca ai trecut de punctul 1, sigur o sa-ti placa. Prin programul iPhone Green de la iSTYLE, achizitionezi in 18 rate fara dobanda un smartphone Apple, pe care il poti schimba dupa ce achiti primele 12 rate. Poti alege sa le achiti rapid si sa treci la noul model dupa doar 7 luni.
  • La fiecare upgrade, schimbi telefonul pe care l-ai folosit timp de minimum 7 luni cu un telefon nou, iar diferenta de pana la 18 rate este sustinuta de catre iSTYLE. 
  • Pentru cei care vor sa se inscrie acum in program sunt disponibile urmatoarele device-uri: iPhone SE, iPhone 7 si iPhone 8. 

Dispozitivele Apple evolueaza rapid, iar fiecare nou iPhone este cea mai buna varianta care a existat vreodata. Cipul A11 Bionic cu 6 nuclee din iPhone X poate face lucruri incredibile asa cum au dovedit deja iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar tehnologia de recunoastere faciala Face ID si ecranul OLED de 5.8 inci au atras atentia pasionatilor de tehnologie de la primele previziuni.

E bine sa fii mereu pregatit pentru un upgrade, iar iPhone Green poate fi o solutie, mai ales ca beneficiezi si de un serviciu de protectie a valorilor, pe toata durata perioadei in care achiti noul tau smartphone. Tu cat de frecvent iti schimbi smartphone-ul? Spune-ne in comentarii.