Skin, importatorul Nikon în românia, anunță lansarea modelului D3500, un nou aparat foto de tip DSLR compact cu senzor de de 24,2 Megapixeli. Noul aparat permite și înregistrări video la rezoluție Full HD și oferă o montură pe care pot fi fixate și obiective de telefotografie mai grele. Noul D3500 ar urmă să ajungă în România la finalul lunii septembrie.

Nikon D3500Foto: Hotnews

„D3500 captează imagini cu o bogăție de detalii, în orice lumina. Senzorul de imagine mare și intervalul larg de sensibilități la lumina asigura obținerea unor fotografii și filme Full HD detaliate, care sunt imposibil de realizat cu un telefon. Puterea de redare a obiectivelor NIKKOR asigura obținerea unor rezultate de o claritate remarcabilă. Iar montură rezistență a aparatului foto simplifică explorarea diferitelor obiective NIKKOR: pot fi utilizate chiar și obiective de telefotografie mai grele, fără teamă că această s-ar putea uza”, transmite compania într-un comunicat remis HotNews.ro

„Pe cei care sunt la începutul fotografierii cu un DSLR, acest aparat foto îi ajută să capteze ușor fiecare moment important și fiecare aventură de zi cu zi. Designul ergonomic rafinat include un nou mâner adânc și o configurație mai spațioasă a butoanelor. Aparatul foto se simte imediat confortabil în mâna, iar degetul mare al utilizatorului are spațiu suficient pentru a se sprijini pe spatele aparatului foto. Aparatul foto poate fi operat sigur și fără efort. Popularul MOD GHID de la Nikon duce fotografierea la următorul nivel, arătându-i utilizatorului exact cum să regleze setările pentru a capta imaginile în fotografii și filme așa cum îl impresionează în momentul respectiv. Iar durata mare de funcționare a acumulatorului îi asigura pe utilizatori că pot fotografia din zori până la asfințit – și după aceea”, mai menționează comunicatul.

„D3500 este portalul perfect către lumea fotografiei. Designul confortabil și modurile de fotografiere utile ale acestuia facilitează realizarea unor fotografii și filme cu care va puteți mândri. Mai mult puteți conecta o mulțime de obiective NIKKOR prin intermediul monturii rezistente și fiabile pentru obiectiv. Nu va veți mai opri din explorarea noilor moduri de a capta imagini remarcabile, iar aplicația SnapBridge va permite să partajați simplu fotografiile preferate, oriunde ați fi”, declară Jordi Brinkman, manager de produs la Nikon Europe.

Mai multe detalii și specificații despre D3500, pe site-ul Nikonisti.ro