HTC anunță lansarea telefonului U12 life, o varianta mai accesibilă a modelului său vârf de gamă U12+ (Review, aici). HTC U12 life vine cu un design al spatelui în două nuanțe, cu două camere pentru modul de fotografiere portret, un ecran Full HD în format 18:9 și o baterie mare de 3.600 mAh.

Moonlight Blue HTC U12 lifeFoto: HTC

„Noul HTC U12 life îți oferă un finisaj dual superb și unic, cu dungi fine și subtile pe o carcasă unibody din sticlă acrilică cu design ce imită metalul, înconjurând un ecran viu de 18:9, pe toată lățimea telefonului. Bucură-te de o nouă atingere, ce-ți permite să-l apuci cu ușurință și se simte minunat în mână. În plus, noul HTC U12 life este întărit împotriva zgârieturilor, ca să arate mereu la fel de frumos. E o abordare complet nouă a design-ului nostru inspirat de Suprafața Lichidă”, transmite HTC într-un comunicat.

HTC U12 life vine cu un ecran cu rezoluție Full HD+ în format 18:9, procesor Qualcomm Snapdragon 636, 4 GB de RAM și 64 GB de stocare (extensibilă prin card microSD). Telefonul vine și cu modul WiFi pentru rețele de tip AC (5Ghz) și are o baterie mare de 3.600 mAh. U12 life va rula sistemul de operare Android 8.1 Oreo.

Modelul de telefon va fi disponibil în România în două culori, Moonlight Blue și Twilight Purple, începând cu luna octombrie.

Specificațiile noului HTC U12 life pot fi consultate aici. (~90 KB, pdf)