Samsung Electronics a anunțat lansarea noului Galaxy A9, un smartphone care dispune de patru camere foto pe partea din spate. ”Galaxy A9 aduce în premieră prima cameră foto cvadruplă din lume”, spune compania despre telefonul cu ecran de 6,3 inci și baterie de 3.800 mAh. Samsung a spus că va integra în gama sa medie de telefoane tot mai multe specificații care se găseau doar pe gama premium, iar cele patru camere reprezintă un pas în acest sens. Modele precum Huawei P20 pro și LG V40 au trei camere pe spate, acum Samsung adaugă încă una.

Samsung Galaxy A9Foto: Samsung

Specificații

Ecran: 6.3” Full HD+ Super AMOLED, 1080x2220 (

Dimensiuni și greutate: 162.5 x 77 x 7.8 mm, 183g

Memorie: 6GB RAM, 128GB + MicroSD Slot (până la 512GB)

Baterie: 3.800 mAh

Sistem de operare: Android 8.0 Oreo

Camere foto

Pe spate: quad camera

- Camera principală : 24MP AF, F1.7

- Telephoto : 2X optical zoom, 10MP AF, F2.4

- Ultra Wide : 120°, 8MP, F2.4

- Depth : 5MP, F2.2

Frontală: 24MP, F2.0

Ce spune compania despre camerele foto de pe spate

Având patru lentile, îți va fi mult mai ușor să îți pui în practică creativitatea și să obții fotografii uimitoare.

⦁ Vei obține cele mai bune detalii datorită funcției 2x Optical Zoom, indiferent de cât de depărtat este subiectul fotografiei.

⦁ Surprinde lumea așa cum e ea, fără limite, cu ajutorul lentilelor Ultra Wide și fotografiază ca un profesionist datorită funcției Scene Optimizer. Cu funcția Al Scene Recognition, telefonul tău este acum mai inteligent, fiind capabil să identifice subiectul fotografiei și să își ajusteze setările astfel încât să obții cea mai reușită fotografie.

⦁ Funcția Depth Lens îți oferă libertatea să setezi manual adâncimea fotografiilor și să pui focus pe subiect, reușind să obții imagini uimitoare, profesionale.

⦁ Indiferent de condițiile de lumină, fotografiile vor fi foarte clare în orice moment al zilei, datorită lentilelor de 24MP ale lui Galaxy A9.

Galaxy A9 va fi disponibil în magazinele din România începând cu luna noiembrie. În Europa prețurile sunt în jurul a 599 euro.