Sony a anunțat în acest an o serie de modele noi de TV Sony ce vor fi disponibile pentru fanii acestei companii. Două dintre acestea sunt numite de companie chiar „vârful de lance” în materie de calitate a imaginii disponibilă pentru consumatori.

TV SONYFoto: eMAG

Este vorba despre două TV Sony din seria MASTER, modelele ZG9 8K HDR Full Array LED și AG9 4K HDR OLED. Gama de TV Sony MASTER reprezintă „vârful de lance” în materie de calitate a imaginii disponibilă pentru consumatori, spune compania, aceste televizoare fiind capabile să afișeze imagini cu aspect fidel versiunii în care au fost create. Eticheta MASTER le este aplicată doar celor mai bune TV Sony și garantează calitatea imaginii, culoare, contrast și claritate premium, la niveluri apropiate de cele ale monitoarelor folosite de profesioniști. TV Sony din seria MASTER dispun de funcționalitățile Netflix Calibrated Mode și IMAX Enhanced, pentru a asigura difuzarea conținutului așa cum a fost el conceput.

Ambele modele noi de TV Sony încorporează Picture Processor X1™ Ultimate de ultimă generație pentru detalii și contrast precise. Introdus toamna trecută în modelele AF9 și ZF9 din gama Master, acest procesor joacă un rol esențial în realizarea imaginilor de calitate ridicată specifice acestei serii. Picture Processor X1 Ultimate are un algoritm unic, special creat pentru 8K, capabil să detecteze și să analizeze inteligent fiecare obiect din imagine, ceea ce se traduce în detalii și contrast excelente pentru o imagine mai realistă și o reprezentare cât mai exactă a ceea ce au dorit să transmită creatorii conținutului.

Sunetul de calitate premium este de asemenea o componentă cheie a experienței de vizionare, iar ambele modele de TV Sony ZG9 și AG9 dispun de noua tehnologie Sound-from-Picture Reality, care reproduce cu precizie poziția sunetului pe ecran, astfel încât atunci când actorii vorbesc, sunetul pare să vină direct dinspre aceștia și nu de la un difuzor aflat în partea de jos a televizorului.

Alte patru TV Sony grozave

De asemenea, la începutul acestui an, Sony a anunțat patru modele noi de TV Sony ce vor fi disponibile în 2019 – XG83, XG81, XG80 și XG70. Mărimea ecranelor acestor televizoare variază pentru a se potrivi în orice cameră, indiferent de dimensiunea acesteia. Tehnologiile Sony audio și de imagine disponibile pe aceste modele le recomandă pentru persoanele care vor să trăiască experiența unică 4K HDR.

De asemenea, la începutul acestui an, Sony a anunțat patru modele noi de TV Sony ce vor fi disponibile în 2019 – XG83, XG81, XG80 și XG70. Mărimea ecranelor acestor televizoare variază pentru a se potrivi în orice cameră, indiferent de dimensiunea acesteia. Tehnologiile Sony audio și de imagine disponibile pe aceste modele le recomandă pentru persoanele care vor să trăiască experiența unică 4K HDR.

XG83 include procesorul de imagine Sony X1™ 4K HDR cu Object-based HDR remaster și tehnologia Super Bit Mapping™ HDR pentru a reproduce imagini cu profunzime mai mare, texturi și culori naturale. Imaginile sunt mult mai bine definite și mai realiste, datorită nivelurilor înalte de luminozitate.

Seriile de TV Sony XG83, XG81, XG80 și XG70 folosesc puterea de procesare a imaginilor pentru o vizionarea impecabilă. Tehnologia 4K X-Reality™ PRO îmbunătățește și redefinește fiecare imagine cât mai aproape de calitatea 4K și dezvăluie constant detalii și nuanțe rafinate, în timp ce ecranul TRILUMINOS™ asigură că toate culorile sunt afișate cât mai aproape de realitate și că fiecare umbră și nuanță este reprodusă în mod fidel. Televizorele aduc de asemenea o notă de stil în orice apartament datorită ramei de aluminiu premium (XG83) sau aluminiu neted (XG81, XG80, XG70) și a standului care ascunde cablurile și le menține ordonate.

În ceea ce privește funcțiile smart ale TV Sony, modelele XG83, XG81 și XG80 utilizează Sony Android TV care suportă o gamă largă de aplicații Google Play™, printre care și YouTube™, Netflix, Prime Video și multe altele. O altă tehnologie inteligentă încorporată pe XG83, XG81 și XG80 este Google Assistant. Utilizatorii pot da comenzi vocale prin intermediul telecomenzi, utilizând astfel Google Assistant, pentru a-și planifica ziua, pentru a descoperi conținut nou sau pentru a începe vizionarea unor show-uri TV, seriale, filme și multe altele. XG70 are încorporat un motor de căutare pe Internet care este perfect pentru a viziona show-uri și filme prin aplicații3 de streaming precum Netflix și Youtube, aplicații care sunt doar la un click distanță.