Galaxy Note 20 Ultra e cel mai puternic smartphone realizat până în prezent de Samsung. Conceput în primul rând pentru productivitate, telefonul oferă mult mai mult de atât. Note 20 Ultra poate filma de la 8K în 24fps, 4K în 30 sau 60fps, până la 720p în 960 de frame-uri pe secundă, iar autofocus-ul merge impecabil.

Galaxy Note20 UltraFoto: Vodafone

Design

Note 20 Ultra e impunător. Deși cântărește 208 grame, are 8.1 mm grosime și este mult mai mare decât palma unui utilizator obișnuit, sticla mată de pe spate îl face stabil în mână și foarte plăcut la atingere.

Protejat pe ambele fețe cu noul Gorilla Glass Victus, Samsung Note 20 Ultra a fost finisat cu o ramă din oțel inoxidabil care îi oferă un aspect solid și elegant.

Culorile în care poate fi cumpărat sunt acest Mystic Bronze superb, dar și Mystic Black și Mystic White.

Butoanele de volum și cel de pornire se regăsesc acum exclusiv în dreapta, iar modelul vine cu un slot dedicat pentru cardul suplimentar de memorie de până la 1TB.

Nu în ultimul rând, cele două boxe așezate în partea superioară și cea inferioară oferă un sunet stereo de Ultra calitate.

S-PEN

Tot în partea inferioară se ascunde arma specială a acestui flagship: S-Pen, un stylus mai impresionant ca niciodată.

S-Pen vine pe acest model cu o latență de numai 9 milisecunde, ceea ce oferă o senzație Ultra-reală, similară cu cea pe care o găsești la un stilou normal. Pe scurt, aplicațiile de productivitate prind viață cu această nouă generație îmbunătățită.

Display

Putem să listăm specificații sau putem să rezumăm totul într-un cuvânt: WOW! Dynamic AMOLED HDR10+ de 6.9″, cu 16 milioane de culori și senzor de amprentă.

Display-ul Note 20 Ultra oferă o rată de refresh de 120Hz FHD sau 60Hz QHD, este capabil să facă tranziția între ratele de reîmprospătare în funcție de activitatea utilizatorului, de la mailuri și browsing, la filme și jocuri. Astfel, orice ai face pe telefon, vei avea parte de cea mai bună calitate posibilă a imaginii.

Culorile sunt vii, imaginile 4K sau 8K arată mai bine ca niciodată, tranziția între aplicații sau meniurile telefonului este impecabilă, iar jocurile te vor convinge să petreci multe ore cu telefonul în mână.

Camere foto

Este imposibil să nu observi sistemul triplu de camere de pe spate. Modulul dedicat acestora este masiv și iese semnificativ în relief.

Aici vei descoperi o cameră principală wide de 108MP, alta de 12MP telephoto cu zoom optic 5x și zoom hybrid 50x, dar și a treia cameră de 12MP ultrawide. Mai simplu spus, nu faci numai fotografii cu el, ci salvezi amintiri la cea mai bună calitate.

Note 20 Ultra poate filma de la 8K în 24fps, 4K în 30 sau 60fps, până la 720p în 960 de frame-uri pe secundă, iar autofocus-ul merge impecabil.

Citește integral pe zoom.vodafone.ro