Motorola Razr 5G, telefonul cu ecran pliabil care aduce aminte de modelul extrem de popular de la începutul anilor 2000, este cel mai recent smartphone lansat de producătorul american.

Motorola Razr 5GFoto: Vodafone

Doar 7 luni au trecut de când Motorola a intrat în competiția telefoanelor cu ecran pliabil. În februarie, compania deținută de Lenovo prezenta Motorola Razr, un telefon care aduce aminte de cele cu clapetă care au avut mare succes în urmă cu 16 de ani.

Cele 3 variante de atunci s-au vândut în 130 de milioane de unități pe o perioadă de 4 ani. Acest lucru a cântărit mult pentru Motorola în a realiza un telefon similar, dar fără tastatură, ci doar cu ecran.

Iată că nu a trecut nici măcar un an și Motorola prezintă Razr 5G. O versiune nouă, cu multe îmbunătățiri. Motivul? Versiunea inițială a fost o perioadă lungă în testare înainte să fie lansat. Astfel, atunci când a devenit disponibil, configurația era una bună pentru 2019. Iar principalul competitor, Galaxy Fold de la Samsung, avea specificații adaptate la 2020.

Motorola s-a mișcat rapid ca să ofere un adevărat flagship și astfel avem Razr 5G.

Când a fost lansat Motorola Razr 5G

Citește integral pe zoom.vodafone.ro